Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Selecționata U-21 (video)

Categorie:

În perioada 13-16 decembrie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, are loc un cantonament de selecție în noua Echipa Națională de tineret, care este compusă din jucători cu anul nașterii 1996-1998.

Comunicat

Categorie:

Cu ocazia aniversării a XXVI-a de la crearea Poliției Republicii Moldova în incinta Inspectoratului General al Poliției a avut loc vineri, 16 decembrie, o ședință festivă.

Fotbal feminin

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat pe 16 decembrie ședinta de lucru cu reprezentanții de la toate cluburile din fotbalul feminin la care au fost făcute totalurile primei jumătăţi a anului competiţional, ediţia 2016-2017, și a evoluției echipelor naționale.

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 15 decembrie 2016 la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” şedinţa de lucru cu participarea reprezentanților cluburilor Diviziei Naționale și Diviziei A din cadrul campionatului Moldovei pentru copii şi juniori.

Naţionala în oraşul tău (video)

Categorie:

În scopul promovării fotbalului în diferite regiuni ale ţării, jucătorii selecţionatei Moldovei, Igor Picuşciac şi Maxim Mihaliov (ambii, Zaria Bălţi) şi Alexandru Dedov (Milsami Orhei) au organizat joi, 15 decembrie, un master-class pentru discipolii Şcolii Sportive din Rîbniţa.

CCPA / OFFS Moldova (video)

Categorie:

În zilele de 15 și 16 decembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă se desfășoară seminarul international în cadrul proiectului CCPA/OFFS - SSP (Sport – Școală – Poliție), la care participă conducătorii, instructorii şi liderii Open Fun Football Schools Moldova, precum și angajați ai Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Joi, 15 decembrie, în satul Pojăreni, raionul Ialoveni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Joi, 15 decembrie 2016, la sediul FMF, a avut loc o şedinţa Comitetului Fotbal Profesionist, la care au participat conducerea FMF şi reprezentanţii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Juniori / Tragerea la sorţi a prel. CE 2018

Categorie:

Marți, 13 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European 2017-2018 pentru selecţionatele de juniori U-17 și U-19.

Gala Laureaţilor FMF - 2016 (video)

Categorie:

Gala Laureaţilor Fotbalului Moldovenesc – 2016 s-a desfăşurat pe 11 decembrie la Teatrul de Opera şi Balet şi a început cu intonarea imnului Moldovei Imnul Republicii Moldova de către Fanfara Poliţiei de Frontieră a Ministerului Afacerilor Interne. Apoi moderatorii sărbătorii fotbalistice, Andrei Porubin şi Indiana, l-au invitat în scenă pe preşedintele FMF, Pavel Cebanu, care s-a adresat cu un mesaj de salut către cei prezenţi în sală. În continuare în faţa asistenţei au vorbit Gheorghe Brega, Viceprim-ministru pe probleme sociale, si Victor Zubcu, Ministrul Tineretului şi Sportului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail