Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Proiectul NOI

Categorie:

Joi, 8 septembrie, la stadionul Școlii de Fotbal din Bălți a avut loc un Seminar tehnic și un antrenament deschis cu participarea juniorilor U-15 de la FC Zaria Bălți. Aceste acțiuni au fost organizate în cadrul etapei a doua a proiectului FMF “NOI” - Organizarea ședințelor tehnice la școlile și cluburile sportive).

Fotbal pe plajă / Moldova – Ucraina 2-7

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei la fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 2-7, în meciul cu Ucraina din cadrul etapei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfăşoară în oraşul Jesolo, Italia. Ambele goluri ale echipei noastre au fost marcate de Nicolae Ignat.

Proiectul "NOI"

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal organizează în lunile august și septembrie, în diferite localități din țară, seminare cu participarea antrenorilor și conducătorilor şcolilor de fotbal.

Cupa Moldovei Orange (video)

Categorie:

Miercuri, 7 septembrie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea perechilor și gazdelor meciurilor din cadrul 1/16 de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediţia 2016-2017

U-19 / Moldova - Armenia 1-2 (video)

Categorie:

Selecționata de juniori a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în cel de-al doilea meci amical jucat în compania Armeniei. Echipa noastră a deschis scorul în debutul întâlnirii după ce Victor Patrașco a centrat de pe partea stângă, iar Emil Ghukasyan a reluat balonul în propria poartă. Însă, în a doua repriză armenii au înscris de două ori, adjudecându-și victoria.

Țara Galilor - Moldova 4-0

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în meciul cu Țara Galilor, primul din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018. Pentru tricolori urmează două partide pe teren propriu cu Serbia (6 octombrie) și Irlanda (9 octombrie)

Comunicat (video)

Categorie:

Luni, 5 septembrie, la stadionul Zimbru din Chișinău, trupa Carla’s Dreams a susținut un concert de excepție în fața celor peste 10.000 de spectatori, în marea lor majoritate suporteri ai Echipei Naționale de fotbal a Moldovei. În așa mod una dintre cele mai îndrăgite formații muzicale din țara noastră a încurajat jucătorii selecționatei Moldovei, care în această seară au debutat la Cardiff în preliminariile Campionatului Mondial 2018.

Fotbalul pentru toți

Categorie:

Luni, 5 septembrie, pe terenul de mini-fotbal al Brigăzii 2 de infanterie motorizată a Armatei Naționale a avut loc ceremonia de deschidere a campionatului de mini-fotbal cu participarea a 12 echipe ale unităților militare din cadrul Armatei Naționale. Anul acesta competiția a coincis cu aniversarea a 25 de ani de la formarea Armatei Naționale.

Naționala Moldovei / Antrenament în Țara Galilor

Categorie:

Echipa Naţională a Moldovei a efectuat în seara zilei de 4 septembrie pe stadionul “Cardiff City” (capacitatea – 33.280 de locuri) antrenamentul oficial înaintea meciului cu Țara Galilor din cadrul preliminariilor CM 2018. La ședința tehnică care a durat ceva mai mult de o oră au participat toți 22 de jucători.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminičă, 4 septembrie, în satul Vorniceni, raionul Strășeni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail