Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2012-2013, meciul dintre FC Sheriff Tiraspol și FC Tiraspol va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Serghei DERENOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Anatol BODEAN şi Vitalie GORBATOV. Al 4-lea oficial va fi Alexandru TEAN.

U-19 / Albania - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-0, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Albaniei. Singurul gol al partidei a fost marcat de mijlocaşul gazdelor Endri Cekici la mijlocul reprizei secunde.

Moldova va juca cu Andorra

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Andorra pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 14 august 2013 și se va desfășura la stadionul Zimbru din Chișinău.

WU-17 / Moldova - Azerbaidjan 1-4 (video)

Categorie:

Naţionala feminină U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 4-1, în al doilea meci amical disputat pe teren propriu cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Golul echipei noastre a fost marcat de Violeta Mițul, care a transformat un penalty. Pentru selecționata azeră toate golurile au fost înscrise de Yasminee Gluic.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Naţionala de fotbal pe plajă a Moldovei a obţinut victorie, scor 6-3, în ultimul meci cu Andorra din cadrul preliminariilor Campionatului European (Euro Beach Soccer League), Divizia B. Andorra a condus cu 3-0, dar tricolorii au avut o revenire de senzaţie, mai ales în ultima repriză când au marcat 5 goluri.

WU-17 / Moldova - Azerbaidjan 1-2 (video)

Categorie:

Naţionala feminină U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în primul meci amical disputat pe teren propriu cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului. Golul echipei noastre a fost marcat de Diana Loghin la începutul reprizei secunde, în urma unui şut puternic din afara careului. Pentru echipa azeră au punctat Gulanbar Gasimova şi Yasminee Gluic.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Naţionala de fotbal pe plajă a Moldovei a suferit înfrângere, scor 3-9, în primul meci cu Cehia din cadrul preliminariilor Campionatului European (Euro Beach Soccer League), Divizia B. Golurile echipei noastre au fost marcate de Andrei Negară, de două ori, şi Grigore Cojocari.

U-19 / Meciuri amicale cu Albania

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European din 2014, naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 27 şi 29 iunie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Albaniei. Pentru aceste partide, care vor avea loc în deplasare, selecţionerul Iurie Osipenco a convocat 18 jucători.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru Supercupa Moldovei Orange pot fi procurate începând cu 23 iunie la casele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Prețul biletelor: 13 - 63 lei. Partida FC Sheriff Tiraspol – FC Tiraspol este programată pe 29 iunie la stadionul Sheriff și va începe la ora 20-00.

La Mulți Ani!

Categorie:

Vladimir CARPIȘCENCO, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător la echipele Moldova Chișinău, Pișcevik Tiraspol și Stroiteli Bălți, maestru al sportului, a împlinit onorabila vârstă de 75 de ani!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail