Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF examinând în şedinţa din 18 iunie 2013:

Fotbal pe plajă

Categorie:

Naţionala Moldovei la fotbal pe plajă va participa în perioada 21-23 iunie în preliminariile Campionatului European (Euro Beach Soccer League 2013), Divizia B. Meciurile vor avea loc orașul Valance, Franţa, iar adversarii tricolorilor vor fi reprezentativele Cehiei, Angliei și Andorrei.

Turneul "Prietenia"

Categorie:

Pe 14 și 15 iunie în orașul Constanța, România, s-a desfășurat cea de-a 7-a ediție a turneului internațional de fotbal “Prietenia”. La competiție au participat 8 echipe de veterani din România, Anglia, Turcia, Ucraina și Moldova.

Moldova U-17 - Zimbru U-18 4-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a obţinut victorie, scor 4-0, în meciul amical disputat cu echipa Zimbru Chişinău U-18. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.

Turneu de fotbal

Categorie:

Sâmbătă, 15 iunie 2013, pe stadionul din satul Cania, raionul Cantemir, a fost organizat un turneu de fotbal cu ocazia aniversării a 40 ani de activitate ca antrenor-profesor a lui Ion Epureanu, tatăl internaționalilor moldoveni Alexandru și Sergiu Epureanu.   

Campionatul Moldovei la fotbal feminin

Categorie:

Sîmbătă, 15 iunie 2013, a avut loc ceremonia de premiere a laureaţilor Campionatului Moldovei la fotbal feminin (senioare), ediţia 2012-2013. FMF a fost reprezentată la eveniment de către Dragoş Hîncu, Director responsabil pe Selecţionatele Specializate de Fotbal, şi Olga Rusacova, Manager al Loturilor Naţionale Feminine.

Naţionala / Moldova - Kyrgyzstan 2-1 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei a obţinut victorie, scor 2-1, în meciul amical disputat pe teren propriu cu selecţionata Kyrgyzstanului. Tricolorii au dominat pe tot parcursul partidei, creîndu-şi numeroase ocazii de gol. Două dintre acestea au fost realizate de Eugen Sidorenco, care a marcat şi în meciul cu Polonia de acum o săptămînă din cadrul preliminariilor CM 2014.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Vineri, 14 iunie 2013, în Sala Sportivă a Penitenciarului numărul 15 din Cricova a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

WU-19 / Ungaria - Moldova 4-2

Categorie:

Naţionala feminină U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 4-2, în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Ungariei. Golurile echipei noastre au fost marcate de Cristina Cerescu, din penalty, și Violeta Mițul. Din minutul 37, gazdele au jucat în inferioritate numerică după ce Reka Gyongyosi a fost eliminată din teren.

Naționala Moldovei / Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul amical Moldova – Kyrgyzstan, programat pe 14 iunie la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol, pot fi procurate începând cu 7 iunie la casele CS Sheriff.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail