Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-17 / Meci amical

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa duminică, 16 iunie, un meci amical cu echipa Zimbru U-19 Chișinău. Partida va avea loc la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă. Selecţionerul Nicolae Bunea a convocat următorii jucători:

U-21 / San Marino - Moldova 0-3 (foto)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a obţinut primele puncte în preliminariile Campionatului European din 2015. Marţi, 11 iunie, tricolorii au învins cu scorul de 3-0 în meciul disputat în deplasare cu San Marino. Selecţionata noastră a dominat pe tot parcursul întâlnirii, iar superioritatea a fost concretizată pe tabela de marcaj de golurile marcate de Igor Dima, Gheorghe Anton (din penalty) şi Nicolae Milinceanu.

WU-19 / Ungaria - Moldova 5-1

Categorie:

Naţionala feminină U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 5-1, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Ungariei. Golul echipei noastre a fost marcat de Nadejda Colesnicenco, care a transformat un penalty. La gazde, Anna Vidovenyecz şi-a trecut la activ un hat-trick în repriza secundă.

U-21 / Naţionala Moldovei în San Marino

Categorie:

Echipa naţională de tineret a Moldovei a ajuns în San Marino în dimineaţa zilei de luni, 10 iunie, jucătorii şi stafful tehnic fiind cazaţi în hotelul “Grand Hotel San Marino”. Din lotul de 18 jucători convocaţi de selecţionerul Alexandru Kurteyan lipseşte Constantin Bogdan de la FC Zimbru, suspendat din cauza cartonaşului roşu primit la jocul cu Ţara Galilor.

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF examinând în şedinţa din 11 iunie 2013:

Supercupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Sheriff Tiraspol va fi gazda Supercupei Moldovei la fotbal, ediția 2013. Acest lucru a devenit cunoscut luni, 10 iunie 2013, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF. Meciul FC Sheriff Tiraspol – FC Tiraspol se va juca pe 29 iunie 2013 pe Arena Principală a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol cu începere de la ora 20.00.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Luni, 10 iunie 2013, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciului amical Moldova – Kîrgîzstan.

Lotul pentru meciul cu Kyrgyzstan

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul de 23 jucători pentru meciul amical cu Kyrgyzstan, programat pe 14 iunie la Tiraspol.

Moldova - Polonia 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal a mai obţinut un punct preliminariile Campionatului Mondial 2014. Tricolorii au remizat pe teren propriu, scor 1-1, în meciul cu Polonia. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 7 prin Jakub Blaszczykowski, iar Moldova a egalat datorită golului înscris de Eugen Sidorenco în minutul 37 după o combinaţie bună cu Vitalie Bordian.

Arbitrii meciului Moldova - Kyrgyzstan

Categorie:

Meciul Moldova - Kyrgyzstan va fi deservit de o brigadă de arbitri din Ucraina în următoarea componenţă: Oleksandr DERDO - arbitru la centru; ajutat de asistenții Igor BYTSKALO și Volodymyr VOLODIN. Al 4-lea oficial va fi Dmitru MUNTEAN din Moldova.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail