Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Perioada de transfer

Categorie:

Perioada de transfer de vară pentru Campionatul Republicii Moldova, ediţia 2013-2014, a început astăzi, 9 iunie, şi vşi se încheia pe 31 august 2013.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 6 iunie 2013:

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 6 iunie 2013 a adoptat următoarele decizii:

Fotbal feminin

Categorie:

Joi, 6 iunie 2013, în sala de conferințe a FMF a avut loc ședinta de lucru cu participarea reprezentanților de la toate cluburile din fotbalul feminin. Cu un mesaj de salut către participanți a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 6 iunie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

Conferință de presă (video)

Categorie:

Joi, 6 iunie 2013, la CPSM de la Vadul-lui-Vodă au avut loc conferinţele de presă cu participarea a trei jucători de la naționala Moldovei și a selecţionerului Ion Caras înaintea meciului cu Polonia din cadrul preliminariilor CM 2014. Ambele evenimente au fost transmise în direct pe site-ul nostru.

Cupa Moldovei la fotbal feminin (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive nr.4 din Tiraspol a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediţia 2013. În finală, formaţia antrenată de Victor Senic a învins în urma executării loviturilor de departjare echipa CS Goliador-ŞŞ-11-Real Chişinău cu scorul general de 5-4 (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 1-1).

Campionatul Moldovei între Copii şi Juniori

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat pe 5 iunie 2013 la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău o şedinţă, la care au fost făcute totalurile campionatului naţional pentru copii şi juniori, ediţia 2012-2013.

WU-19 / Meciuri amicale cu Ungaria

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei va disputa în deplasare, pe 11 și 13 iunie, două meciuri amicale internaționale cu reprezentativa similară a Ungariei. Ambele partide vor avea loc în orașul Gyula.

Memorialul "Eugen Șincarenco"

Categorie:

Duminică, 2 iunie, la Tiraspol a avut loc turneul tradițional la fotbal în memoria lui Eugen Șincarenco, antrenor emerit al R.Moldova. La competiție au participat 5 echipe de copii, iar învingătoare a devenit formația Sheriff Tiraspol. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Dinamo-Auto Tiraspol și Zimbru Chișinău. Fiecare echipă a primit mingi din partea FMF.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail