Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-19/ Ucraina - Moldova 8-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-8, în al doilea meci amical disputat cu selecţionata Ucrainei.

Turneul "Guguţă"

Categorie:

Etapa finală a tradiționalului turneu național “Guguță” s-a desfășurat în perioada 29 mai - 2 iunie 2013 în satul Slobozia Dușca, raionul Criuleni. La această competiție au participat 12 formații-câștigătoare ale turneelor regionale. Campioană în acest an a devenit echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din orașul Bălți, antrenor – Alexei Belous, care în finală a învins Gimnaziul din s.Budăi (r.Telenești), scor 2-0.

U-19 / Ucraina - Moldova 2-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 2-1, în primul meci amical disputat cu selecţionata Ucrainei. Golul tricolorilor a fost marcat de mijlocaşul Maxim Sevriuc în minutul 64.

Juniori U-16/ Finala Cupei Moldovei (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-16! În finală, echipa antrenată de Alexandr Zeleniuc a învins formaţia Zimbru Chişinău cu scorul 1-0. Golul decisiv a fost marcat de Valerii Zubcov în minutul 28.

Juniori U-14/ Finala Cupei Moldovei (video)

Categorie:

Zimbru Chişinău a devenit deţinătoarea Cupei Moldovei între juniori U-14! În finală, echipa antrenată de Gheorghe Sajin a învins formaţia Sheriff Tiraspol în urma executării mai bune a loviturilor de departajare (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 0-0).

Fotbalul – sărbătoare pentru copii (video)

Categorie:

Sâmbătă, 1 iunie, pe terenul cu acoperire artificială a clubului CSCT Buiucani s-a desfăşurat un festival fotbalistic cu genericul „Fotbalul – sărbătoare pentru copii”, la care au participat 200 de copii, cu vârste între 6 şi 12 ani.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Vineri, 31 mai 2013, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras în perspectiva meciului Moldova – Polonia, din cadrul preliminariilor CM 2014.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Polonia, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014, vor fi puse în vînzare începand cu 01.06.2013, la casele stadionului Zimbru de la ora 10-30 pînă la 19-00.

Lotul final pentru meciul cu Polonia

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final de 23 jucători pentru meciul cu Polonia, din cadrul preliminariilor CM 2014, programat pe 7 iunie la Chişinău.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În perioada 26-29 mai 2013, la Vadul-lui-Vodă s-au disputat meciurile primei etape din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, Divizia Naţională - zona Centru.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail