Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Juniori U-18 Divizia A - Etapa Finală

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive din Ungheni a devenit câştigătoarea turneului final al Campionatului Moldovei de juniori U-18, Divizia A, ediţia 2012-2013. În finală, jucătorii antrenaţi de Ion Homiţchi au învins formaţia Liceului Sportiv din Comrat, scor 5-4. Pentru învigători trei goluri le-a marcat atacantul Nicolae Porojniuc, care s-a remarcat şi în semifinale cu alte patru reuşite.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Comitetul de Disciplină al FMF examinând în şedinţa din 30 mai 2013:

Cursuri pentru antrenori (video)

Categorie:

În conformitate cu cerinţele Convenţiei UEFA de recunoaştere a calificării antrenorilor, Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat joi, 30 mai 2013, Cursul FMF de perfecţionare a nivelului antrenorilor licenţiaţi.

Lotul naţionalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciul din deplasare cu San Marino, din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2015. Partida se va desfăşura pe 11 iunie la "Stadio Olimpico" din Serravalle.

Premierea echipei Veris Chişinău

Categorie:

Clubul de fotbal Veris Chişinău a fost premiat miercuri, 29 mai 2013, într-o atmosferă frumoasă la stadionul din comuna Stăuceni. Echipa a primit de la FMF o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia A, ediţia 2012-2013, iar jucătorii, antrenorii, conducerea şi stafful tehnic al formaţiei - medalii de aur. Forul fotbalistic a fost reprezentat la ceremonia de premiere de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 29 mai 2013:

Turneul "Guguţă"

Categorie:

În perioada 29 mai – 2 iunie, în satul Slobozia Duşca, raionul Criuleni, se desfăşoară etapa finală a tradiţionalului turneu naţional “Guguţă”. La această competiţie participă 12 formaţii-câştigătoare ale turneelor regionale.

Arbitrii meciului Moldova - Polonia

Categorie:

Meciul Moldova – Polonia din cadrul Preliminariilor CM 2014 va fi condus de o brigadă de arbitri din Spania în următoarea componenţă: Fernando TEIXEIRA VITIENES – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Victoriano DIAZ CASADO și Teodoro SOBRINO MAGAN. Al 4-lea oficial va fi Javier ESTRADA FERNANDES.

U-19 / Meciuri amicale cu Ucraina

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 2 şi 4 iunie două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Ucrainei. Pentru aceste partide, care vor avea loc la Kiev, selecţionerul Iurie Osipenco a convocat următorii jucători:

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Marți, 28 mai 2013, în cadrul şedinţei Comitetului de Disciplină a FMF a fost examinat litigiul între Rusnac Veaceslav versus FC “Iskra-Stal” și Marin Livadaru privind încasarea restanțelor salariale, a prejudiciului moral și de altă natură adus reputației profesionale.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail