Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

OFFS Moldova

Categorie:

Marţi, 28 mai 2013, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru la care au participat instructorii și conducătorii proiectului Open Fun Football Schools Moldova. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF. În cadrul întrunirii au fost aprobate schimbările în staff-ul OFFS și lista celor 11 şcoli care vor desfăşura diverse acţiuni fotbalistice.

Lotul lărgit pentru meciul cu Polonia

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul cu Polonia, din cadrul preliminariilor CM 2014, programat pe 7 iunie la stadionul Zimbru din Chișinău.

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care echipele naţionalele de seniori ale Moldovei şi Poloniei îl vor avea în perspectiva meciului din 7 iunie 2013.

FC Tiraspol - deţinătoarea Cupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

FC Tiraspol este deţinătoarea Cupei Moldovei Orange, ediţia 2012-2013. În finală, disputată duminică, 26 mai, la stadionul Zimbru, echipa antrenată de Vlad Goian a învins în urma executării loviturilor de departajare formaţia Veris Chişinău, scor general 6-4. Partida a fost transmisă în direct şi pe site-ul nostru.

Memorialul "Timofei Banari"

Categorie:

Sîmbătă, 25 mai, la Căuşeni s-a desfăşurat turneul de mini-fotbal în memoria observatorului FMF, Timofei Banari, la care au participat echipe de veterani. Câştigătoare a devenit formaţia din Ştefan Vodă, care a devansat echipele din Căuşeni şi Ciadîr-Lunga.

Comunicat

Categorie:

Guvernul Republicii Moldova, în parteneriat cu Federaţia Moldovenească de Fotbal şi Misiunea OSCE în Moldova, organizează campania socială Prin sport împotriva violenţei. Obiectivul campaniei este de a transmite mesajul de zero toleranţă faţă de violenţa în bază de gen şi de a ridica nivelul de conştientizare publică a gravităţii fenomenului. 

Premierea echipei CF Râșcani

Categorie:

Clubul de fotbal Râșcani a fost premiat sâmbătă, 25 mai 2013, într-o atmosferă frumoasă la stadionul din orașul Râșcani. Echipa a primit de la FMF o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Nord, ediția 2012-2013, iar jucătorii, antrenorii, conducerea și staff-ul tehnic al formației - medalii de aur. Distincțiile au fost înmânate de către Oleg Berladean, Membru au Comitetului Executiv al FMF.

Premierea echipei Viişoara

Categorie:

Clubul de fotbal Viişoara a fost premiat sâmbătă, 25 mai 2013, într-o atmosferă frumoasă la stadionul din Mileştii Mici. Echipa a primit de la FMF o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Centru, ediţia 2012-2013, iar jucătorii, antrenorii, conducerea şi staff-ul tehnic al formaţiei - medalii de aur. Distincţiile au fost înmânate de către Petru Soltanici, Director Competiţii al FMF.

Arbitrii Finalei Cupei Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei Orange, ediţia 2012-2013, dintre FC Veris Chişinău şi FC Tiraspol va fi condusă de o brigadă de arbitri FIFA din Austria în următoarea componenţă: Gerhard GROBELNIK – arbitru la centru (foto), ajutat de asistenţii Roland BRAUNSCHMIDT şi Maximilian KOLBITSCH. Al 4-lea oficial va fi moldoveanul Serghei DERENOV.

U-17 / Moldova - România 0-0 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a încheiat la egalitate, scor 0-0, al doilea meci amical disputat cu selecţionata României. Partida a avut loc sîmbătă, 25 mai 2013, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Acum două zile, într-un alt meci de verificare România a învins Moldova cu scorul de 3-0.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail