Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat conferinţa de presă cu ocazia meciului FC Veris – FC Tiraspol (Finala Cupei Moldovei - ORANGE). Conferinţa de presă avut loc vineri, 24 mai 2013, la sediul FMF, și a fost transmisă în direct pe site-ul nostru.

U-17 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în primul meci amical disputat cu selecţionata României. Partida a avut loc joi, 23 mai 2013, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru.

Săptămâna UEFA Grassroots

Categorie:

Al patrulea an consecutiv UEFA sărbătorește pe 22 mai 2013 Ziua UEFA al fotbalului de mase (UEFA Grassroots Day). Cu această ocazie în asociațiile europene de fotbal sunt organizate mai multe acțiuni. Federația Moldovenească de Fotbal a luat decizia să sărbătorească Ziua UEFA al fotbalului de mase pe parcursul unei săptămâni (20-26 mai 2013).

Liga Campionilor pentru copii

Categorie:

Liga Tinerilor Fotbaliști din Rusia în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal și Liga Tinerilor Fotbaliști din Moldova organizează turneul preliminar din cadrul Ligii Campionilor Lukoil cu participarea echipelor de copii cu vârsta până la 12 ani. Meciurile vor avea loc în perioada 24-26 mai la stadionul CSCT Buiucani din Chișinău.

Premierea echipei Sheriff

Categorie:

Clubul de fotbal Sheriff Tiraspol a fost premiat pe 21 mai 2013 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia Naţională, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei tiraspolene au primit medalii de aur. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Pavel Cebanu, Preşedinte, şi Petru Soltanici, Director Competiţii. Evenimentul a avut loc imediat după meciul cu FC Costuleni, încheiat cu victoria Sheriffului, scor 2-1.

Futsal U-21 / Polonia - Moldova 3-1

Categorie:

Naţionala de tineret la fotbal în sală a fost învinsă, scor 3-1, în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Poloniei. Gazdele au marcat primii prin Tomasz Kriezel, iar apoi şi-au consolidat avantajul după golurile reuşite de Mateusz Omylak şi Przemyslaw Siuchno. Tricolorii au redus din diferenţă cu un minut până la final, după ce mingea centrată de Alexandru Grigorescu a fost deviată în proprie poartă de Siuchno.

Futsal U-21 / Polonia - Moldova 6-1

Categorie:

Naţionala de tineret la fotbal în sală a fost învinsă, scor 1-6, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Poloniei. Moldova a condus la pauză datorită reuşitei lui Alexandru Grigorescu. Polonezii au replicat în repriza secundă când au marcat 6 goluri, două dintre care din penalty.

Campionatul Sindical de fotbal

Categorie:

Pe 19 mai 2013 a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional Sindical de fotbal, seniori, ediţia XIV, organizat de Asociaţia de profil din R. Moldova, în coloborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal. Competiţia din acest an a întrunit 8 echipe din 6 raioane ale ţării.

Fotbal pe plajă

Categorie:

În zilele de 18 şi 19 mai 2013 la Vadul-lui-Vodă s-a desfăşurat Cupa „Asociaţiei” la fotbal pe plajă, ediţia a VI-a, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova. Această competiţie este prima acţiune sportivă din planul de activitate al Asociaţiei de fotbal pe plajă în anul 2013.

WU-19 / Belarus - Moldova 1-2

Categorie:

Naţionala feminină U-19 a Moldovei a obținut victorie, scor 2-1, în cel de-al doilea meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Belarusului. Ambele goluri ale echipe noastre au fost marcate de Diana Loghin în minutele 17 și 85. La începutul reprizei secunde, portarul Moldovei Ana Zatușevscaia a parat un penalty.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail