Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Futsal U-21 / Amicale cu Polonia

Categorie:

Naţionala de tineret la fotbal în sală va disputa în deplasare pe 20 şi 21 mai două meciuri amicale internaţionale cu reprezentativa similară a Poloniei. Pentru aceste partide selecţionerul Vladimir Vusatîi a convocat 15 jucători.

Informații despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul FC Veris – FC Tiraspol, din cadrul Finalei Cupei Moldovei Orange, ediția 2012-2013, pot fi procurate începînd cu 20.05.2013 la casele stadionului Zimbru de la ora 10-00 până la 19-00. Prețul biletelor: 20 - 60 lei

Premierea echipei FC Cahul-2005

Categorie:

Clubul de fotbal Cahul-2005 a fost premiat duminică, 19 mai 2013, într-o atmosferă frumoasă la stadionul din orașul Cahul. Echipa a primit de la FMF o Cupă pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Sud, ediția 2012-2013, iar jucătorii, antrenorii, conducerea și staff-ul tehnic al formației - medalii de aur. La festivitate au participat Anatol Gorilă, Președintele clubului, Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, și Petru Soltanici, Director Competiții.

ARF Teleneşti - 5 ani de la fondare (video)

Categorie:

Duminică, 19 mai 2013, la stadionul Complexului Sportiv din Teleneşti, veterani ai fotbalului din regiune, antrenori, tineri jucători au sărbătorit jubileul de 5 ani de la fondarea Asociaţiei Raionale de Fotbal din Teleneşti.

Turneu pentru copii

Categorie:

Duminică, 19 mai, la Centrul „Don Bosco” din Chişinău a demarat turneul de fotbal pentru copii din familiile defavorizate, ediţia a doua. La competiţie participă 12 echipe de copii, cu vârste între 7 şi 14 ani, care nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive.

WU-19 / Belarus - Moldova 3-0

Categorie:

Naţionala feminină U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 3-0, în primul meci amical disputat în deplasare cu reprezentativa similară a Belarusului. Pe 20 mai, ambele selecţionate vor mai juca o partidă amicală în oraşul Smolevici.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Pe 17 mai, la sediul FMF, s-a desfăşurat şedința Organului de Apel din cadrul Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF. Examinând materialele suplimentare prezentate de FC Zimbru şi informaţiile expertului financiar, Organul de Apel luat decizia să acorde Licenţa UEFA Clubului de fotbal Zimbru Chişinău pentru sezonul 2013-2014.

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la şedinţa din 17 mai 2013 a adoptat următoarele decizii:

Comunicat

Categorie:

FC Zimbru Chişinău sărbătoreşte pe 16 mai aniversarea a 66 de ani de la fondare. Cu acest prilej, în pauza meciului Zimbru Chişinău – Sheriff Tiraspol din cadrul etapei a XXXI-a a Diviziei Naţionale, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, a felicitat formaţia din strada Butucului şi a înmînat un cadou aniversar lui Ion Chetrar, Vicepreşedintele clubului.

Saptămâna Fotbalului Special Olympics (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal și Olimpiada Specială din Republica Moldova au organizat pe 16 mai meciurile etapei finale ale Săptămânii Fotbalului Special Olympics. Competiţiile s-au desfășurat la Chişinău, la stadionul CSCT Buiucani cu participarea a 24 de echipe din Republica Moldova (băieţi şi fete) de la școlile auxiliare din ţara noastră, formații unificate compuse din elevi de la şcolile auxiliare şi şcolile medii din regiunile ţării, precum și 8 echipe alcătuite din persoane cu deficiențe de auz, în total circa 670 de persoane cu dizabilități.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail