Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Amical cu Kârgâzstan

Categorie:

Federația Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înțelegere cu forul similar din Kârgâzstan pentru organizarea unui meci amical între selecționatele naționale de seniori. Partida a fost programată pentru 14 iunie 2013 și se va desfășura la Complexul Sportiv Sheriff din Tiraspol cu începere de la ora 20.00. Cele două reprezentative nu s-au mai întâlnit până acum.

Comunicat

Categorie:

Miercuri, 15 mai 2013, Pavel Cebanu, Președintele FMF, a avut o întrevedere cu Artur Michalski, Ambasadorul Republicii Polonia în Moldova, Enrico Nunziata, Ambasadorul Republicii Italiene în Moldova, Serhii Pyrozhkov, Ambasadorul Ucrainei în Moldova, și Sergio Bergamin, Conducătorul Centrului „Don Bosco”.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început marți, 14 mai 2013, al XXI-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în perioada 14 – 23 mai, s-au înscris 26 de antrenori.

Cupa Sindicală

Categorie:

Joi, 9 mai 2013, Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a găzduit finala Cupei Sindicale (seniori), ediţia a IX-a, organizată de Asociaţia Sindicală de fotbal din R. Moldova, în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Comitetul de Apel al FMF

Categorie:

Comitetul de Apel al FMF examinând în şedinţa din 9 mai 2013:

Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de luni, 20 mai 2013, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru Finala Cupei Moldovei – ORANGE (26 mai 2013, Stadionul Zimbru din Chişinău). Aşteptăm solicitările dumneavoastră pe căile obişnuite: fie pe e-mail (adresă: press@fmf.md), fie pe fax (număr: 022 21 04 10).

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 9 mai clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 8 mai 2013:

Turneu pentru copii

Categorie:

Miercuri, 8 mai, pe terenurile Școlii Sportive Raionale din Orhei s-a desfășurat un turneu la mini-fotbal în memoria discipolului acestei instituții, Roman Lungu, care a trecut în neființă anul trecut. La competiție au participat 8 echipe de copii (anul nașterii 2002-2003) din Orhei, Brăviceni, Măgdăcești și Râbnița.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

FC Veris Chișinău va fi gazda finalei Cupei Moldovei - ORANGE, ediția 2012-2013. Acest lucru a devenit cunoscut miercuri, 8 mai 2013, în urma tragerii la sorți efectuate la sediul FMF pentru desemnarea gazdei finalei.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail