Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-19 / Moldova - Armenia 2-2 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 4 şi 6 septembrie două meciuri de verificare cu echipa similară a Armeniei. Prima partidă va avea loc pe stadionul “Dinamo-Auto” din Ternovca, iar a doua la stadionul CPSM din Vadul lui Vodă. Ambele întâlniri vor începe la ora 16-00 și vor fi transmise în direct de site-ul nostru.

Fotbal pe plajă / România - Moldova 3-7

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a mai repurtat o victorie, scor 7-3, în meciul cu România din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfăşoară în oraşul Jesolo, Italia.

Festival fotbalistic

Categorie:

Sâmbătă, 3 septembrie 2016, la stadionul din satul Corbu, raionul Dondușeni, a fost organizat festivalul fotbalistic "Grassroots" pentru copiii cu vârsta de 8-10 ani din localităţile raionului.

Arbitrii meciului Ţara Galilor - Moldova

Categorie:

Meciul Ţara Galilor – Moldova din cadrul Preliminariilor CM din 2018 va fi condus de o brigadă de arbitri din Israel în următoarea componenţă: Liran LIANY – arbitru la centru, ajutat de asistenţii David BITION şi Mahmud IVIAHAGNA. Al 4-lea oficial va fi Erez PAPIR.

Fotbal pe plajă / Anglia - Moldova 0-3

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a repurtat victorie, scor 3-0, în meciul cu Anglia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2017, zona europeană, care se desfăşoară în oraşul Jesolo, Italia.

Lotul Echipei Naționale a Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski, a anunţat lotul final pentru meciul cu Țara Galilor (5 septembrie, Cardiff) din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018.

U-21 / Letonia - Moldova 0-2

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a obţinut victorie, scor 2-0, în meciul din deplasare cu Letonia din cadrul preliminariilor CE 2017.

Fotbal pe plajă / Campionatul Mondial 2017

Categorie:

Naționala Moldovei de fotbal pe plajă participă în perioada 2 – 11 septembrie 2016, în orașul Jesolo, Italia, în preliminariile Campionatului Mondial 2017, zona europeană.

Conferință de presă (video)

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă cu ocazia meciului din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2018, Țara Galilor – Moldova (5 septembrie, Cardiff):

Fotbal feminin / Acreditări de presă

Categorie:

Anunţăm toate unităţile mass-media interesate că ora 12.00 a zilei de joi, 8 septembrie 2016, reprezintă termenul-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (presă, foto şi TV) pentru meciul de acasă al selecţionatei feminine a Moldovei contra Danemarcei din cadrul Preliminariilor Campionatului European 2017 la fotbal feminin (15 septembrie 2016, Chișinău, Stadionul Zimbru).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail