Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-19 / Meciuri amicale cu Belarus

Categorie:

Naţionala de junioare U-19 a Moldovei va disputa în deplasare, pe 18 și 20 mai, două meciuri amicale internaționale cu reprezentativa similară la Belarusului. Ambele partide vor avea loc în orașul Smolevichi. Pentru aceste întâlniri antrenorul Moldovei Victor Greapcă a convocat 19 jucătoare.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 7 mai 2013:

Memorialul "Iurii Smaghin"

Categorie:

La stadionul Dinamo-Auto din satul Ternovca, raionul Slobozia, s-a desfășurat cea de-a treia ediție a turneului în memoria fostului profesor de educație fizică de la școala din sat, Iurii Smaghin, un mare promotor al fotbalului în Ternovca. La competiția organizată de FC Dinamo-Auto și Consiliul veteranilor fotbalului din Ternovca au participat echipe formate din juniori cu anul nașterii 1997-1998.

Veteranii nu sunt uitați

Categorie:

A devenit deja o tradiție ca FMF să acorde ajutor financiar văduvelor fotbaliștilor și să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Ludmila Cornilova, Ana Țanga (Esina), Parascovia Catînsus, Anastasia Roman, Ludmila Juc, Valentina Tabaciuc.

Sărbătoare la Taraclia

Categorie:

Luni, 6 mai, oraşul Taraclia sărbătoreşte aniversarea a 200 de ani de la atestarea localităţii. Cu această ocazie au fost organizate un şir de acţiuni cultural-artistice la care au participat locuitorii şi oaspeţii oraşului.

Delegări arbitri Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei Orange la fotbal:

Licențierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința sa din 3 mai 2013 a luat următoarele decizii pentru sezonul 2013-2014:

La Mulți Ani!

Categorie:

Alexandra DANILENCO, Președintele Special Olympics din Moldova, a împlinit onorabila vîrstă de 65 de ani! Cu această ocazie Federația Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate și fericire, precum și mult succes în activitatea Dumneavoastră.

Seminar UEFA (video)

Categorie:

În perioada 29 aprilie – 2 mai, țara noastră găzduieşte un Seminar UEFA pentru antrenorii de portari. La evenimentul de la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă participă reprezentanţi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Grecia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Polonia, Rusia, Ucraina, dar și opt antrenori din Moldova.

Comunicat

Categorie:

Luni, 29 aprilie, în oraşul Comrat, Preşedintele FMF, Pavel Cebanu, a avut o întrevedere de lucru cu Mihail Formuzal, Başcanul UTA Găgăuzia, după care s-a întâlnit cu Nicolae Dudoglo, Primarul or.Comrat, şi Dmitri Constantinov, Preşedintele Adunării Populare a UTA Găgăuzia.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail