Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-17 / Moldova - Belarus 0-0, 4-3 penalty (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare (U-17) a Moldovei a obţinut a doua victorie în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care a fost găzduit de ţara noastră. La fel ca în partida cu Slovacia, echipa antrenată de Alina Steţenco a învins în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3, de această dată naţionala similară a Belarusului (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 0-0).

WU-17 / Slovacia - Belarus 2-0

Categorie:

Selecţionata de junioare (U-17) a Slovaciei a câştigat, scor 2-0, meciul disputat cu naţionala similară a Belaruslui în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care este găzduit de ţara noastră. Fotbalistele antrenate de Branislav Petrovic au marcat ambele goluri în repriza secundă prin  Tamara Koflanovicova şi Ludmila Matavkova.

WU-17 / Slovacia - Moldova 0-0, 3-4 penalty (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare (U-17) a Moldovei a câştigat primul meci din cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care este găzduit de ţara noastră. Echipa antrenată de Alina Steţenco a învins în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3, naţionala similară a Slovaciei (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 0-0). Partida a fost transmisă în direct pe site-ul nostru.

Comunicat

Categorie:

FMF anunţă că în curînd pe site-ul www.iTicket.md vor putea fi procurate online prin internet bilete atît pentru finala Cupei Moldovei Orange, meci care va avea loc la stadionul Zimbru pe 26 mai 2013, cît şi la alte meciuri organizate de Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Comunicat

Categorie:

În atenţia membrilor Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, în special a cluburilor care participă în cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal, ediţia 2012-2013, Divizia Naţională, spre informare, analiză, expunere şi răspuns.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 23 aprilie 2013:

Veterani / Meci amical

Categorie:

Marţi, 23 aprilie, la mini-terenul CSCT “Buiucani” a avut loc un meci amical de fotbal organizat cu ocazia aniversării recente a zilei de naştere a lui Alexandru Burlac (50 ani) şi Vladimir Gosperschi (68 ani). La eveniment au participat mai mulţi veterani ai fotbalului moldovenesc, colegi şi prieteni ai omagiaţilor.

Fotbal-Tenis

Categorie:

În perioada 20-21 aprilie 2013 în or. Bucureşti, România, a avut loc Congresul Federaţiei Internaţionale de Fotbal-Tenis (FIFTA) cu participarea tutoror asociaţiilor naţionale. FMF şi FFTM a fost reprezentată de Iurie Bulgăreanu, Secretar General al Federaţiei de Fotbal-Tenis din Republica Moldova. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ministrul Sportului din Romania şi oficiali din conducerea Federaţiei Române de fotbal.

Comunicat

Categorie:

Sîmbătă, 20 aprilie, la Biblioteca Naţională a Moldovei a avut loc lansarea cărţii „Nicolae Simatoc. Legenda unui fotbalist basarabean de la Ripensia la FC Barcelona”. Opera a fost realizată de Octavian Ţîcu, Ministrul Tineretului şi Sportului în exerciţiu şi Boris Boguş, şeful catedrei sport USM.

Turneu de dezvoltare UEFA

Categorie:

Republica Moldova va găzdui în perioada 24-27 aprilie Turneul de dezvoltare UEFA, la care vor participa selecţionatele de junioare (U-17) ale Moldovei, Slovaciei şi Belarusului. Meciurile vor avea loc la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail