Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova, „în semn de profundă gratitudine pentru contribuţia la actul de proclamare a Republicii Moldova ca stat suveran, independent şi democratic, pentru merite deosebite în instaurarea coeziunii şi concordiei în societate şi activitate rodnică în vederea sporirii prestigiului Ţării pe plan internaţional”, deputaţilor Primului Parlament - votanţi şi semnatari ai Declaraţiei de independenţă, le-a fost conferită distincţia supremă „Ordinul Republicii”.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Vineri, 19 aprilie 2013, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei – ORANGE, ediţia 2012-2013.

Comunicat (video)

Categorie:

În zilele de 17 şi 18 aprilie cu o vizită de lucru în Republica Moldova s-a aflat Per Ravn Omdal, Ambasadorul UEFA Grassroots, fost Vicepreşedinte UEFA şi conducător al forului fotbalistic din Norvegia.

Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Finala Cupei Moldovei ORANGE, ediţia 2012-2013, a fost programată să se dispute la stadionul Zimbru din Chişinău. Meciul final se va juca pe 26 mai 2013. Începutul la ora 20.00.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat că oficialul moldovean Alexandru BURLAC a fost numit delegat UEFA la mini-turneul final al Cupei UEFA la futsal, la care vor evolua formaţiile Iberia Star Tbilisi (Georgia), MFK Dinamo Moscova (Rusia), Kairat Almaty (Kazahstan) şi FC Barcelona (Spania). Meciurile se vor desfăşura la 26 şi 28 aprilie la Tbilisi, Georgia, în urma cărora va fi stabilită campioana continentală intercluburi.

Open Fun Football Schools

Categorie:

Marţi, 16 aprilie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă s-a desfăşurat un festival fotbalistic din cadrul proiectului Open Fun Football Schools, organizat de FMF şi Şcoala Sportivă din Măgdăceşti. 140 de copii (băieţi şi fete U-11) sub îndrumarea instructorilor au jucat fotbal şi au participat la diverse concursuri distractive.

U-16 / Serbia - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere în ultimul meci disputat la Turneul de Dezvoltare UEFA, care a avut loc în România. Echipa antrenată de Nicolae Bunea a fost învinsă de selecţionata similară a Serbiei, scor 0-1. Balcanicii au marcat singurul gol la începutul reprizei secunde prin atacantul Ivan Saponic. În cealaltă partidă, România a trecut de Slovacia cu 4-1.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale (Study Group Scheme), 32 de antrenori şi oficiali din Armenia, Luxemburg şi Serbia participă la un seminar pentru fotbalul în mase. Evenimentul este găzduit de ţara noastră în perioada 15-18 aprilie.

Delegări arbitri Cupa Moldovei Orange

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei Orange la fotbal:

U-16 / Moldova - România 0-0, 1-4 penalty

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit a doua înfrângere la Turneul de Dezvoltare UEFA, care se desfăşoară în România. Echipa antrenată de Nicolae Bunea a fost învinsă de gazda competiţiei în urma executării loviturilor de departajare cu scorul de 1-4 (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 0-0).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail