Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-16 / Slovacia - Moldova 2-1

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în primul meci cu Slovacia disputat în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care se desfăşoară în România. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Reuşita tricolorilor a fost semnată de Nicolae Matei în ultimul minut de joc.

U-19 / Moldova - Azerbaidjan 1-0 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a câştigat şi al doilea meci amical disputat cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului, scor 1-0. Partida a avut loc la stadionul “Dinamo-Auto” din Ternovca şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 32 de către căpitanul tricolorilor Cristian Cîrlan.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 11 aprilie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

U-19 / Moldova - Azerbaidjan 3-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a câştigat primul meci amical disputat cu reprezentativa similară a Azerbaidjanului, scor 3-2. Partida a avut loc la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă şi a fost transmisă în direct pe site-ul nostru.

WU-16 / Moldova - România 0-4

Categorie:

Naţionala de junioare U-16 a Moldovei a suferit a doua înfrângere la Turneul de Dezvoltare UEFA, care se desfăşoară în România. Echipa antrenată de Alina Steţenco a fost învinsă de gazda competiţiei cu scorul de 0-4.

WU-16 / Slovacia - Moldova 5-0

Categorie:

Naţionala de junioare U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-5, în primul meci cu Slovacia disputat în cadrul Turneului de Dezvoltare UEFA, care se desfăşoară în România.

Futsal / Campionatul Moldovei (video)

Categorie:

CFFP Lexmax a devenit campioana Moldovei la futsal, ediţia 2012-2013! În penultima etapă, formaţia din Stăuceni a trecut de echipa El Passo, scor 2-1, şi nu mai poate fi ajunsă în clasament. Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează felicitări echipei Lexmax cu ocazia câştigării al doilea an consecutiv al campionatului naţional la futsal!

Comitetul de urgenţă

Categorie:

Procesul verbal Nr.3 al şedinţei Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal din 4 aprilie 2013

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 4 aprilie 2013:

Comunicat

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal informează că Dragoş Hîncu a fost numit Director responsabil de echipele naţionale specializate de fotbal feminin, fotbal în sală, fotbal pe plajă şi fotbal-tenis.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail