Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

OFFS Moldova

Categorie:

Marţi, 2 aprilie 2013, la sediul FMF a avut loc şedinţa de lucru la care au participat instructorii proiectului Open Fun Football Schools Moldova. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Luni, 1 aprilie 2013, la sediul FMF a avut loc o conferinţă de presă cu participarea lui Ruslan Berzoi, Avocat al FMF, în legătură cu proiectele ce ţin de crearea Ligii Profesioniste de Fotbal. Evenimentul a fost transmis în direct pe site-ul nostru.

Turnee de dezvoltare UEFA

Categorie:

Selecţionatele de junioare şi juniori (U-16) ale Moldovei vor participa la două turnee de dezvoltare sub egida UEFA, care vor avea loc în România în perioada 8-16 aprilie. La competiţii vor mai evolua naţionalele similare ale României, Serbiei şi Slovaciei.

Fotbal-Tenis

Categorie:

Sîmbătă, 30 martie 2013, în sala Şcolii Sportive din or. Vadul-lui-Vodă s-au desfăşurat primele două etape din cadrul celei de-a IX-a ediţii a Campionatului Naţional de fotbal-tenis, seniori, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Ucraina - Moldova 2-1

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal a suferit înfrângere, scor 1-2, în meciul cu Ucraina din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014. Partida s-a disputat la stadionul “Cernomoreţ” din Odesa în prezenţa a peste 30.000 de spectatori. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.

Naţionala Moldovei / Antrenament

Categorie:

Echipa naţională a Moldovei a efectuat în această seară antrenamentul oficial, pe stadionul “Cernomoreţ” din Odesa, care a fost reconstruit în noiembrie 2011 şi acum are o capacitate de peste 30.000 de locuri. Marţi, 26 martie, cu începere de la ora 21.00, pe aceasta arenă tricolorii vor întâlni Ucraina, într-un meci din cadrul grupei H a preliminariilor CM 2014 din Brazilia.

U-19 / Moldova - Letonia 2-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a obţinut victorie, scor 2-1, în meciul amical internaţional disputat cu echipa Letoniei. Partida a avut loc duminică, 24 martie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.
Letonii au marcat primii prin Raivis Vitolnieks, însă jucătorii moldoveni au întors rezultatul în repriza secundă datorită lui Eugen Rebenja şi Valeriu Macriţchi.

Naţionala Moldovei

Categorie:

În locul lui Alexandru Gaţcan, suspendat pentru meciul cu Ucraina din cauza cartonaşului roşu primit în partida cu Muntenegru, a fost chemat în lotul naţionalei Moldovei mijlocaşul Alexandru Antoniuc de la echipa Zimbru Chişinău.

Moldova - Muntenegru 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul cu Muntenegru din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014. Singurul gol a fost marcat de Mirko Vucinic în minutul 78.

U-21 / Ţara Galilor - Moldova 1-0

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a debutat cu stângul în preliminariile Campionatului European din 2015. În primul meci, jucătorii antrenaţi de Alexandru Kurteyan au suferit înfrângere, scor 0-1, în deplasarea din Ţara Galilor. Singurul gol a fost marcat în minutul 10 de Tom Lawrence.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail