Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA şi FIFA ne-a comunicat delegarea oficialilor moldoveni la meciuri internaţionale. Adrian IXARI va fi Delegat FIFA la partida dintre selecţionatele Estoniei şi Andorrei din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014. Jocul se va desfăşura la 26 martie pe stadionul “A. Le Coq Arena” din Tallinn.

Conferinţe de presă (video)

Categorie:

Joi, 21 martie 2013, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Ion Caras şi a jucătorilor Alexandru Epureanu şi Simion Bulgaru în perspectiva meciului Moldova – Muntenegru.

Sel. Muntenegru / Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care echipa naţională de seniori a Muntenegrului îl va avea în perspectiva meciului programat pe 22 martie 2013.

Comunicat

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal împreună cu ÎM „Efes Vitanta Moldova Brewery” S.A anunţă public încheierea contractului de sponsorizare între părţi şi o vor prezenta pe ultima în calitate de partener oficial al FMF şi partener general al echipelor naţionale de fotbal ale R.Moldova.

Comitetul Fotbal Profesionist

Categorie:

Marţi, 19 martie 2013, a avut loc prima şedinţă de lucru a Comitetului Fotbal Profesionist la care au participat conducătorii cluburilor de fotbal din Divizia Naţională. Întrunirea a fost condusă de Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF şi Preşedintele Comitetului Fotbal Profesionist.

Naţionala U-21

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei va disputa pe 22 martie primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2015. Tricolorii vor întâlni în deplasare reprezentativa similară a Ţării Galilor.

Conferinţe de presă

Categorie:

Luni, 18 martie 2013, la sediul FMF a avut loc conferinţa de presă cu participarea selecţionerului Alexandru Kurteyan în perspectiva meciului Ţara Galilor – Moldova (echipe de tineret).

Lotul final al naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul final de 23 jucători pentru meciurile cu Muntenegru şi Ucraina, din cadrul preliminariilor CM 2014, programate pe 22 şi 26 martie la Chişinău, respectiv Odesa.

Veterani / Campionatul de iarnă (video)

Categorie:

Sîmbătă, 16 martie 2013, la stadionul CSCT Buiucani din Chişinău s-au jucat meciurile ultimei etape a Campionatului de iarnă între veterani, ediţia 2013. Titlul de campioană naţională i-a revenit echipei Lexmax Stăuceni, care a obţinut victorii în toate meciurile disputate. Pe locul doi s-a clasat Politehnica Chişinău, iar pe locul 3 – Izvoraş Drăsliceni.

Naţionala WU-19 / Remiză în ultimul meci

Categorie:

Selecţionata feminină U-19 a Moldovei şi-a încheiat evoluţia la turneul internaţional „Kubanskaya Vesna”, care se desfăşoară în oraşul Soci, Rusia. Vineri, 15 martie, în ultimul meci disputat la competiţie naţionala noastră a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa Azerbaidjanului.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail