Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 14 martie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

Moldova U-16 - Real Succes 4-0 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-16 a Moldovei a obţinut o victorie categorică, scor 4-0, în meciul amical cu echipa Real Succes Chişinău, disputat joi, 14 martie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.

Delegări FIFA

Categorie:

Meciul Moldova – Muntenegru din cadrul Preliminariilor CM 2014 va fi condus de o brigadă de arbitri din Italia în următoarea componenţă:

Lotul lărgit al naţionalei Moldovei

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Muntenegru şi Ucraina, din cadrul preliminariilor CM 2014, programate pe 22 şi 26 martie la Chişinău, respectiv Odesa.

Lotul naţionalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciul din deplasare cu Ţara Galilor, primul din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2015. Partida se va desfăşura pe 22 martie la stadionul "Parc Y Scarlets" din Llanelli.

Informaţii despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Muntenegru, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014, vor fi puse în vînzare începând cu 16.03.2013, la casele stadionului Zimbru de la ora 10-30 până la 19-00.

Delegare UEFA

Categorie:

Forul european ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Ghenadie SCURTUL în calitate de instructor tehnic la două mini-turnee de dezvoltare UEFA, care vor avea loc în Grecia.

Naţionala WU-19 / Moldova - Rusia 0-2

Categorie:

Selecţionata feminină U-19 a Moldovei a suferit o nouă înfrângere la turneul internaţional „Kubanskaya Vesna”, care se desfăşoară în oraşul Soci, Rusia. În primul meci din cadrul mini-turneului pentru locurile 9-12, naţionala noastră a fost învinsă de Rusia, scor 0-2.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii şi Tineret „Buiucani” din Chişinău a început luni, 11 martie 2012, al XX-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfăşura în perioada 11 – 21 martie, s-au înscris 29 de antrenori:

Programul de presă

Categorie:

Publicăm mai jos programul de presă pe care echipa naţională de seniori a Moldovei îl va avea în perspectiva meciurilor programate în zilele de 22-26 martie 2013.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail