Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naţionala WU-19 / Moldova - Krasnodar 0-2

Categorie:

Selecţionata feminină U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-2, în meciul cu echipa regiunii Krasnodar din cadrul turneului internaţional „Kubanskaya Vesna”, care se desfăşoară în oraşul Soci, Rusia.

Meci amical (video)

Categorie:

Vineri, 8 martie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc un meci amical cu participarea veteranilor fotbalului moldovenesc şi fostelor jucătoare din echipele naţionale feminine.

Comitetul de urgenţă

Categorie:

În cadrul şedinţei din 7 martie 2013, Comitetul de Urgenţă al FMF a hotărît:

Turneul “Mărţişor-2013” (video)

Categorie:

Echipa Şcolii Sportive nr.4 din Tiraspol a devenit câştigătoarea turneului republican la fotbal feminin „Mărţişor-2013”, care a fost organizat de FMF pe 6 şi 7 martie la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă. În finală, echipa antrenată de Victor Senic s-a impus categoric, scor 7-0, în faţa formaţiei Noroc-LTPS-2, şase goluri fiind înscrise de Rita Panova.

Naţionala WU-19 / Moldova - Iran 0-4

Categorie:

Selecţionata feminină U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-4, în meciul cu naţionala Iranului din cadrul turneului internaţional „Kubanskaya Vesna”, care se desfăşoară în oraşul Soci, Rusia.

Turneul “Mărţişor-2013”

Categorie:

FMF desfăşoară pe 6 şi 7 martie la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă tradiţionalul turneu republican la fotbal feminin „Mărţisor-2013”. La competiţia din acest an vor participa 10 echipe alcătuite din jucătoare cu anul naşterii 1997-1999.

Delegare UEFA

Categorie:

După ce a lucrat ca UEFA Venue Director la meciul Steaua Bucureşti România – Ajax Olanda din cadrul Ligii Europa, reprezentantul FMF Igor Popov a primit o nouă delegare de la forul european.

Fotbal feminin

Categorie:

Selecţionata feminină U-19 a Moldovei va participa la turneul internaţional „Kubanskaya Vesna” care va avea în oraşul Soci, Rusia, în perioada 6-17 martie. La competiţie vor evolua 12 formaţii care au fost repartizate în 3 grupe.

Comitetul de Disciplină al FMF

Categorie:

Duminică, 3 martie, a avut loc şedinţa Comitetului de Disciplină al FMF în care au fost examinate cererile de reziliere a contractelor individuale de muncă încheiate între un grup de jucători şi SRL "Telius-C.C.C."- FC ,,Olimpia”.

Moldova U-19 - Intersport-Aroma 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-19 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, în meciul amical cu echipa Intersport-Aroma Cobusca Nouă, disputat sâmbătă, 2 martie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă. Singurul gol al partidei a fost marcat de Eugen Voloveţ în minutul 73.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail