Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de urgenţă

Categorie:

Sîmbătă, 2 martie, a avut loc şedinţa Comitetului de Urgenţă al FMF pentru a se expune referitor la FC Olimpia Bălţi şi integritatea Campionatului  Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2012-2013.

Moldova U-17 - Real-Succes 2-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a remizat, scor 2-2, într-un meci amical disputat sîmbătă, 2 martie, cu echipa Real-Succes Chişinău.

Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Vineri, 1 martie 2013, la sediul FMF a avut loc o conferinţă de presă cu participarea Dlui Mihai Anghel, Prim Vicepreşedinte FMF. Vă prezentăm imagini video de la conferinţa de presă.

La Mulţi Ani! (video)

Categorie:

Cu ocazia aniversării zilei de naştere pe 27 februarie, Federaţia Moldovenească de Fotbal adresează călduroase felicitări lui Anatol RÎBAC (67 ani), Gheorghe TEGLEAŢOV (59 ani) şi Sergiu BOTNĂRAŞ (49 ani), veterani ai fotbalului moldovenesc, foşti jucători ai echipelor Moldova, Nistru şi Zimbru Chişinău.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale, 11 antrenori  din Republica Moldova, conducători ai Şcolii Federale de Antrenori şi alţi oficiali participă în perioada 26-28 februarie 2013 la un seminar pentru antrenori (UEFA Study Group Scheme).

Comunicat

Categorie:

În scrisoarea semnată de Gianni Infantino, Secretar General UEFA, forul fotbalistic european a informat FMF că 8 reprezentanţi din Republica Moldova au fost incluşi în lista oficialilor şi instructorilor UEFA pentru perioada 2013-2015.

Comitetul Executiv

Categorie:

Marţi, 26 februarie 2013, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al FMF, prima în noua componenţă. Printre hotărârile adoptate au fost şi:

Comunicat

Categorie:

Doritorii de a susţine pe viu naţionala Moldovei în partida cu Ucraina, din cadrul preliminariilor CM 2014, programată pentru 26 martie la Odesa, sunt invitaţi să sune la numărul de telefon: +373 22 89 09 00 sau să scrie la e-mailul: incoming@solei.md

Vizită de lucru

Categorie:

Marţi, 26 februarie, cu o vizită de lucru în ţara noastră se află o delegaţie de la UEFA compusă din Giancarlo Dapoto, Manager de Licenţiere, şi Elchin Mammadov, Asistentul Managerului de Licenţiere.

Fotbal-Tenis

Categorie:

În zilele de 23 şi 24 februarie 2013, în sala şcolii sportive din or. Vadul lui Vodă s-au desfăşurat primele două etape din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis (senioare), ediţia V, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail