Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa Sergiu Rădăuţanu (video)

Categorie:

Sîmbătă, 23 februarie, echipa CSCT Buiucani a devenit câştigătoarea turneului „Cupa Sergiu Rădăuţanu”. În finală, formaţia antrenată de Igor Negrescu a învins în urma executării loviturilor de departajare, scor 3-2, echipa Victoria Bardar. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

Comitetul de arbitri

Categorie:

Arbitrii moldoveni s-au întors recent dintr-un cantonament în Antalya (Turcia), care a fost organizat de Federatia Moldovenească de Fotbal. La acest stagiu de pregătire au participat 41 de arbitri din Divizia Naţională şi Divizia A. Arbitrii din ţara noastră au avut posibilitatea să deservească 21 de meciuri internaţionale, iar la finalul cantonamentului toţi au susţinut examene teoretice şi practice sub îndrumarea a 9 lectori.

Comunicat

Categorie:

În conformitate cu circulara FIFA nr. 1339 din 31.01.2013, asociațiile naționale sunt invitate să organizeze următoarea sesiune de examene pentru Agenți de Jucători, care va avea loc pe 4 aprilie 2013 la sediul FMF la ora 10.00.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul retur din cadrul 1/16 de finală a Ligii Europa dintre Genk Belgia şi Stuttgart Germania. Jocul se va desfăşura la 21 februarie 2013 pe stadionul “KRC Genk Arena” din Genk.

Fotbal feminin

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat marţi, 19 februarie 2013, la sediul forului fotbalistic, şedinta de lucru cu participarea reprezentanţilor cluburilor din fotbalul feminin. Cu un mesaj de salut către participanţi a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF.

Perioada de transfer

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal anunţă că luni, 18 februarie 2013, a început perioada de iarnă a transferurilor de jucători, care se va încheia pe 18 martie 2013.

La Mulţi Ani!

Categorie:

Anatol BORŞ, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător la echipele Moldova, Avântul şi Nistru Chişinău, între anii 1965-1972, fost antrenor principal la Nistru Chişinău şi Tighina Bender, antrenor emerit al Moldovei, a împlinit onorabila vârstă de 65 de ani!

Campionatul Moldovei / Scurt istoric

Categorie:

Stimaţi amatori ai fotbalului!

Începând cu luni, 18 februarie 2013, site-ul FMF are o nouă rubrică – Arhiva campionatelor naţionale, unde veţi găsi clasamentele tuturor ediţiilor campionatelor R.Moldovei la fotbal.

Futsal / Locul 5 pentru Moldova

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal în sală s-a clasat pe locul 5 la turneul internaţional “Cupa Preşedintelui”, care se desfăşoară la Baku. În ultimul meci, tricolorii au învins la penalty-uri, scor 4-2, echipa secundă a Azerbaidjanului. Timpul regulamentar s-a încheiat cu scorul de 1-1, golul Moldovei fiind marcat de Serghei Bajura în repriza secundă.

Futsal / Moldova - Azerbaidjan 1-6

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal în sală a suferit înfrângere în meciul cu Azerbaidjan, scor 1-6, din cadrul turneul internaţional “Cupa Preşedintelui”, care se desfăşoară la Baku. Golul echipei noastre a fost marcat de Eduard Hoderean la finalul primei reprize.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail