Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Delegări UEFA și FIFA

Categorie:

UEFA și FIFA ne-au comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri internaţionale.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Joi, 1 septembrie, în satul Ciumai, raionul Taraclia, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Arbitrii meciului Letonia - Moldova U-21

Categorie:

Meciul Letonia – Moldova din cadrul Preliminariilor CE de tineret din 2017 va fi condus de o brigadă de arbitri din Insulele Feroe în următoarea componenţă: Alex De Albuquerque TROLEIS – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Dan Petur Pauli HØJGAARDşi Edvard HØJGAARD. Al 4-lea oficial va fi Runi GAARDBO.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Miercuri, 31 august, în satul Sociteni, raionul Ialoveni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Moldova U-15 - Real Succes U-16 1-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 30 august un meci de verificare cu echipa Rea-Succes U-16. Partida va avea loc la stadionul Zimbru, terenul doi natural, cu începere de la ora 10.00.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 28 august, pe teritoriul Gimnaziului din comuna Tigheci, raionul Leova, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Bătălia portarilor (video)

Categorie:

Duminică, 28 august 2016, pe stadionul “Joma Arena” din Chişinău a fost organizat turneul „Bătălia portarilor”. La cea de-a şasea ediţie a întrecerii au participat peste 100 de portari din întreaga ţară.

Cupa Independenţei 2016 (video)

Categorie:

În perioada 29-30 august 2016 la stadionul “Joma Arena” se desfăşoară Turneul Internaţional de minifotbal “Cupa Independenţei”, ediţia a treia. Competiţia este organizată de către Poliţia de Frontieră şi este consacrată aniversării a 25 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Fotbal feminin / Liga Campionilor UEFA

Categorie:

ARF Criuleni va participa în perioada 23-28 august 2016 la mini-turneul din Irlanda din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA la fotbal feminin, ediţia 2016/2017. Campioana Moldovei va evolua în grupa 7 cu echipele Wexford Youths Irlanda, Gintra Universitetas Lituania, BIIK-Kazygurt Kazahstan.

Fotbal pe plajă / Cehia - Moldova 3-2

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 2-3, în meciul cu Cehia pentru locul 7 a fazei finale a Campionatului European, Divizia B, care se desfăşoară în oraşul Catania, Italia.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail