Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 14 februarie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

Futsal / Letonia - Moldova 2-0

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal în sală a debutat cu stângul la turneul internaţional “Cupa Preşedintelui”, care se desfăşoară în Azerbaidjan. Miercuri, 13 februarie, tricolorii au suferit înfrângere în meciul disputat cu selecţionata Letoniei, scor 0-2.

Moldova U-17 - Dacia-2 Buiucani 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-1, într-un meci amical disputat cu echipa Dacia-2 Buiucani Chişinău. Partida a avut loc la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă. Singurul gol a fost marcat de Andrian Apostol în minutul 15.

Futsal / Turneu în Azerbaidjan

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală va participa la turneul internaţional “Cupa Preşedintelui”, ediţia VI, care va avea loc în Azerbaidjan în perioada 12-17 februarie 2013. La competiţie vor evolua 6 formaţii: reprezentativele naţionale din Moldova, Azerbaidjan, Letonia, Belarus, Uzbekistan şi echipa oraşului Baku. Tricolorii vor juca într-o grupă cu Letonia şi Azerbaidjan.

U-21 / Moldova - România 0-3 (video)

Categorie:

Naţionala U-21 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-3, în meciul amical disputat pe teren propriu cu selecţionata similară a României. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 21 prin Nicolae Stanciu. România şi-a consolidat avantajul pe final de meci, când au înscris Alin Cârstocea şi Andrei Manole.

Kazahstan - Moldova 3-1 (video)

Categorie:

Naţionala Moldovei a suferit înfrângere în prima partidă disputată în 2013. Echipa pregătită de Ion Caras a fost învinsă într-un meci amical de reprezentativa Kazahstanului, scor 3-1. Pentru kazahi au înscris Viktor Dmitrenko şi Baurzhan Jolchiyev (de două ori), în timp ce golul moldovenilor a fost marcat de Anatol Doroş.

Condoleanţe

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal exprimă sincere condoleanţe rudelor în legătură cu trecerea în nefiinţă a lui Valeriu COLBASIUC, la vârsta de 72 ani. Veteran al fotbalulului moldovenesc, Valeriu Colbasiuc a jucat între anii 1958-1972 la echipele Moldova Chişinău, SKA Odesa, Bucovina Cernăuţi şi selecţionata de juniori a URSS.

Naţionala U-17 / Meci amical

Categorie:

Naţionala de juniori U-17 a Moldovei va disputa duminică, 10 februarie, un meci amical cu echipa Dacia-2 Buiucani Chişinău. Pentru această partidă selecţionerul Nicolae Bunea a convocat 20 jucători:

Pavel Cebanu reales preşedinte FMF

Categorie:

Pe 3 februarie 2013, în sala de conferinţe a hotelului Leogrand, a avut loc cel de-al XI-lea Congres de dare de seamă şi alegere a organelor de conducere FMF. Pavel Cebanu a fost reales în funcţia de Preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal cu majoritatea voturilor – 178.

Lotul pentru amicalul cu Kazahstan

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat jucătorii convocaţi pentru meciul amical cu Kazahstan, programat pentru 6 februarie în Antalya, Turcia.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail