Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

U-21 / Tragerea la sorţi şi programul meciurilor

Categorie:

Joi, 31 ianuarie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor preliminare a Campionatului European de tineret din 2015.

Lotul naţionalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul de jucători pentru meciul amical cu România, programat pentru 6 februarie la CS "Sheriff" din Tiraspol.

Conferinţă de presă

Categorie:

FMF invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia meciului amical Kazahstan – Moldova (6 februarie 2013, Antalya, Turcia). Va fi prezent selecţionerul Ion Caras. Conferinţa de presă va avea loc vineri, 1 februarie 2013, la sediul FMF. Începutul la ora 12.00.

Cupa CSI 2013 / Tineretul a ocupat locul 5

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a încheiat cu o victorie participarea la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. În ultimul meci, tricolorii au învins duminică, 27 ianuarie, selecţionata Kazahstanului, scor 1-0, şi astfel a ocupat locul 5 la competiţie.

Futsal / Moldova - Malta 4-1

Categorie:

Naţionala de futsal a Moldovei a învins Malta, scor 4-1, în cel de-al doilea meci din preliminariile CE 2014. Această victorie însă nu a fost suficientă pentru ca selecţionata noastră să cîştige grupa B şi să se califice în următoarea fază preliminară.

Locul 8 pentru juniori

Categorie:

Naţionala U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în ultimul meci disputat la turneul internaţional din Belarus. Sâmbătă, 26 ianuarie, tricolorii au pierdut cu scorul de 2-4 în faţa Georgiei în meciul pentru locul 7. Golurile moldovenilor au fost marcate de Daniel Caţer (min.27) şi Dumitru Golubţov (min.44)

Gala Laureaţilor APSM

Categorie:

Vineri, 25 ianuarie, la restaurantul hotelului „Jolly Alon” din Chişinău s-a desfăşurat Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat peste 70 de membri ai APSM.

Cupa CSI 2013 / Victorie pentru tricolori

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a obţinut cea de-a doua victorie la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Tricolorii au câştigat astăzi, 25 ianuarie, selecţionata Tadjikistanului, scor 3-1.

Futsal / Georgia - Moldova 5-5

Categorie:

Naţionala de futsal a Moldovei a debutat cu o remiză în preliminariile CE 2014. Tricolorii au încheiat la egalitate, scor 5-5, meciul cu Georgia, disputat în joi, 24 ianuarie, în cadrul mini-turneului din Malta.

Juniorii vor juca pentru locul şapte

Categorie:

Naţionala U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-a treilea meci de la turneul internaţional care se desfăşoară în Belarus. Joi, 24 ianuarie, tricolorii au pierdut cu scorul de 1-2 în faţa Letoniei. Golul moldovenilor a fost marcat de Alexandru Bejan în minutul 71.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail