Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Joi, 24 ianuarie, în cadrul şedinţei Comisiei responsabile de organizarea şi petrecerea Congresului XI al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, în urma analizei candidatului Radu Rebeja, actelor prezentate la înregistrare şi altor criterii conform prevederilor statutului şi regulamentelor FMF, comisia a hotărît de a-l înregistra cu titlul provizoriu pe candidatul Radu Rebeja la funcţia de preşedinte al FMF, făcîndu-se o prezentare Congresului XI al FMF din 03.02.2013, care prin vot va decide admiterea sau neadmiterea acestuia pentru a candida la funcţia de preşedinte al FMF.

Cupa CSI 2013 / Moldova învinsă de Ucraina

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a pierdut în sferturile de finală la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Miercuri, 23 ianuarie, tricolorii au fost învinşi de Ucraina, scor 5-0.

Naţionala de futsal

Categorie:

Echipa naţională de fotbal în sală va disputa pe 24 şi 26 ianuarie două meciuri în cadrul primului tur preliminar al Campionatului European 2014. În grupa B, tricolorii vor întâlni Georgia şi Malta, gazda mini-turneului de calificare.

Cupa CSI 2013 / Moldova, calificată în sferturi

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei s-a calificat în sferturile de finală la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Tricolorii au pierdut astăzi, 22 ianuarie, ultimul meci din grupe în faţa selecţionatei Lituaniei, scor 0-2. Golurile balticilor au fost marcate de Donatas Kazlauskas.

Comunicat

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal aduce la cunoştinţă membrilor săi şi opiniei publice faptul, că în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al FMF, cu toate actele în regulă, este înregistrat candidatul Pavel Cebanu care a fost înaintat pînă în ziua de azi la această funcţie de un număr de 132 membri ai FMF din totalul de 149 de membri cu drept de vot.

Juniorii au pierdut cu Rusia

Categorie:

Naţionala U-18 a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-a doilea meci de la turneul internaţional care se desfăşoară în Belarus. Marţi, 22 ianuarie, tricolorii au pierdut cu scorul de 0-6 în faţa Rusiei.

Lotul lărgit pentru meciul cu Kazahstan

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Kazahstan, programat pe 6 februarie în Antalya, Turcia.

Înfrângere pentru juniori

Categorie:

Naţionala U-18 a Moldovei a debutat cu stângul la turneul internaţional care se desfăşoară în Belarus. Luni, 21 ianuarie, tricolorii au pierdut cu scorul de 0-6 în faţa Ucrainei în primul meci din grupa B a competiţiei.

Cupa CSI 2013 / Moldova învinsă de Ucraina

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a suferit înfrângere în cel de-al doilea meci disputat la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Tricolorii au pierdut astăzi, 20 ianuarie, în faţa selecţionatei Ucrainei, scor 0-2.

Turneul "Alba ca Zăpada" (video)

Categorie:

Echipa Noroc Nimoreni a devenit câştigatoarea turneului naţional la mini-fotbal feminin “Alba ca Zăpada”, ediţia III. În finală formaţia antrenată de Alina Steţenco a învins în urma executării loviturilor de departajare (scor 2-2, 2-1 la penalty) echipa Victoria-Steaua Măcăreşti.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail