Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa CSI 2013 / Moldova începe cu victorie

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei a debutat cu o victorie la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Tricolorii au învins astăzi, 19 ianuarie, selecţionata Turkmenistanului, scor 2-1.

Comunicat

Categorie:

Sîmbătă, 19 ianuarie, la Sankt-Petersburg, Rusia, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, a avut o întrevedere cu Preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter. În cadrul întîlnirii au fost puse în discuţie diverse aspecte despre dezvoltarea fotbalului în Moldova. Oficialii au convenit că FIFA şi FMF vor începe construcţia în ţara noastră a unui teren de fotbal pe plajă.

Clasament FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 17 ianuarie clasamentul ţărilor pentru aceasta lună:

Futsal: Moldova - Belarus 0-1 (video)

Categorie:

Naţionala de futsal a pierdut şi al doilea meci amical pe teren propriu cu selecţionata din Belarus, scor 0-1. Oaspeţii au înscris singurul gol al partidei pe final prin Aliaksei Papou, profitînd de superioritatea numerică după eliminarea lui Alexei Muntean. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, scor 0-2.

Futsal: Moldova - Belarus 0-2 (video)

Categorie:

Naţionala de futsal a disputat în această seară un nou meci de pregătire către preliminariile CE din 2014. Tricolorii au pierdut pe teren în faţa selecţionatei din Belarus, scor 0-2. Oaspeţii au înscris cîte un gol în fiecare repriză prin Aleinikau şi Chernik.

Turneu pentru copii

Categorie:

Clubul Sportiv Real Succes în colaborare cu Universitatea de Stat din Moldova au organizat a noua ediţie a turneului de minifotbal în memoria antrenorului Nicolae Chiriliuc. La competiţie au participat 6 echipe de copii (anul naşterii 2001-2002): CSCT Buiucani, Zimbru, CS Real Succes, Petrocub Sărata, Ştefan cel Mare, Şcoala Sportivă Specializată Republicană de Fotbal.

Omagiu pentru Nicolae Tabaciuc

Categorie:

Veteranii fotbalului moldovenesc au adus un omagiu cunoscutului fotbalist şi antrenor, Nicolae Tabaciuc, trecut în nefiinţă acum 12 ani. Dacă ar fi trăit, fostul fundaş şi căpitan al echipei Nistru Chişinău ar fi împlinit 65 de ani...

Fotbal pe plajă / Seminar FIFA

Categorie:

În perioada 8-10 ianuarie 2013 la sediul FIFA din Zurich, Elveţia, s-a desfăşurat un seminar cu participarea reprezentanţilor tuturor asociaţiilor naţionale de fotbal pe plajă din lume şi a conducerii comitetului FIFA la fotbal pe plajă. FMF a fost reprezentată de Iurie Bulgăreanu, Secretar General al Asociaţiei de fotbal pe plajă din Republica Moldova.

Futsal / Cipru - Moldova 6-2

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a pierdut al doilea meci amical disputat în deplasare cu naţionala Ciprului, scor 2-6. Gazdele şi-au asigurat un avantaj de 3 goluri încă din prima repriză datorită lui Manoli Manolis şi Konstantinos Kouloumpris.

Futsal / Cipru - Moldova 2-3

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei a câştigat primul meci amical disputat în deplasare cu naţionala Ciprului, scor 3-2. Tricolorii au deschis scorul în minutul 5 prin Andrian Laşcu. Gazdele au egalat situaţia pe tabela de marcaj în repriza secundă după autogolul lui Vasile Arlet, însă peste cîteva minute Andrei Vicolaş, iar mai apoi Sergiu Tacot au readus Moldova în avantaj. Pe final, ciprioţii au reuşit să reducă din diferenţă prin Kyriakos Livadioti.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail