Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Lotul naţionalei U-21 pentru Cupa CSI

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul de jucători pentru participarea la Cupa Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Competiţia se va desfăşura în perioada 18-27 ianuarie la Sankt-Petersburg, Rusia.

Juniorii vor pleca în Belarus

Categorie:

Selecţionata de juniori U-17 a Moldovei va participa în perioada 20-26 ianuarie la un turneu internaţional în Belarus. La competiţie vor evolua 8 naţionale de juniori care au fost repartizate în două grupe.

Futsal / Pregătiri pentru meciurile cu Cipru

Categorie:

Lotul naţional de fotbal în sală va începe vineri, 4 ianuarie, pregătirile pentru meciurile amicale cu Cipru, programate în deplasare pe 8 şi 10 ianuarie. Pentru aceste partide antrenorul selecţionatei, Vladimir Vusatîi, a convocat 15 jucători.

La Mulţi Ani!

Categorie:

Anul Nou şi Crăciunul sunt ocazii pentru a ne manifesta recunoştinţa şi ataşamentul nostru deplin faţă de cei care au fost alături de Federaţia Moldovenească de Fotbal. Vă mulţumim pentru încredere, înţelegere şi sprijinul acordat, dorindu-vă tuturor un an nou plin de bucurii, linişte sufletească, sănătate şi multe realizări!

Sărbătoare fotbalistică la Căuşeni

Categorie:

Jucătorul selecţionatei Moldovei şi a echipei Kuban Rusia, Igor Armaş, a susţinut Asociaţia de Fotbal din raionul Căuşeni la desfăşurarea celei de-a treia ediţii a campionatului raional la mini-fotbal printre copii (U-14). La competiţie au participat 4 formaţii, iar meciurile au fost disputate pe mini-terenul cu acoperire artificială din oraşul Căuşeni.

Gala Fotbalului din Soroca (video)

Categorie:

Cu ocazia împlinirii a 5 ani de fondare, Asociaţia Raională de fotbal din Soroca a desfăşurat sîmbătă, 29 decembrie, tradiţionala “Gala Laureaţilor 2012”. La eveniment au fost prezenţi jucători, antrenori, veterani, primari din localităţile raionului.

Gala Fotbalului din Anenii Noi (video)

Categorie:

Sîmbătă, 29 decembrie, în cadrul unei gale festive au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalistic 2012 din raionul Anenii Noi. La eveniment au participat Olga Bogovic, Vicepreşedintele Raionului Anenii Noi, Victor Golban, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, alţi oficiali, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Anenii Noi.

Gala Fotbalului din Cahul (video)

Categorie:

Vineri, 28 decembrie, s-a desfăşurat tradiţionala Gală a Laureaţilor Fotbalului din raionul Cahul. La eveniment au participat Avram Micinschi, Preşedintele Raionului Cahul, Vladimir Calmîc, Vicepreşedintele raionului, Petru Burlacu, Primarul oraşului Cahul, Vasile Poroşenco, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, primari din localităţile raionului, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Cahul.

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, prin hotărîrea nr. 177 din 28.12.2012, a aprobat agenda şi a stabilit că următorul Congres de dare de seamă şi alegere a organelor de conducere a FMF sub numărul XI, va avea loc pe data de 3 februarie 2013, în incinta hotelului “Leogrand” situat în mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam 77, înregistrarea delegaţilor va începe de la ora 9:00, începutul lucrărilor  Congresului ora 10:00.

Meci amical

Categorie:

Joi, 27 decembrie, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău a avut loc tradiţionalul meci amical dintre selecţionata de veterani ai fotbalului moldovenesc şi reprezentativa ziariştilor sportivi din Republica Moldova. Partida a fost spectaculoasă, în care ambele echipe au marcat multe goluri.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail