Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Naţionala de futsal va juca în Azerbaidjan

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei va evolua la turneul internaţional “Cupa Preşedintelui”, ediţia VI, care va avea loc în Azerbaidjan în perioada 12-17 februarie 2013.

Fotbal-Tenis

Categorie:

La Ialoveni şi Vadul lui Vodă s-au disputat ultimele două etape din faza finală a Campionatului Naţional de fotbal-tenis, seniori, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în coloborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Vineri, 21 decembrie 2012, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), reprezentanţii companiilor de audit şi responsabilii de criteriile financiare din cadrul cluburilor de fotbal din Divizia Naţională.

Gala Fotbalului din Floreşti 2012 (video)

Categorie:

Sîmbătă, 22 decembrie, s-a desfăşurat cea de-a treia Gală a Laureaţilor Fotbalului din raionul Floreşti. La eveniment au participat Mihai Rusu, Preşedintele Raionului Floreşti, Grigore Cojocaru Primarul oraşului Floreşti, Petru Rusu, Vicepreşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal, Mihai Groza, Secretarul Asociaţiei Raionale, Primari din localitţile raionului, jucători şi arbitri participanţi în campionatul şi turneele de fotbal organizate în raionul Floreşti.

FMF promovează misiunea de caritate (video)

Categorie:

Vineri, 21 decembrie 2012, într-o atmosferă festivă, Federaţia Moldovenească de Fotbal a oferit mai multe cadouri Casei de copii de tip familial „Concordia” din satul Pîrîta, raionul Dubăsari.

Gala Sportului din Teleneşti (video)

Categorie:

Vineri, 21 decembrie, Consiliul Raional din Teleneşti a organizat Gala Laureaţilor Sportului 2012, acţiune la care au participat peste 200 de sportivi, antrenori, arbitri, conducători de primării, conducători ai Consiliului Raional.

Sărbătoare la Cantemir

Categorie:

Joi, 20 decembrie, Gimnaziul “Mihail Sadoveanu” din comuna Pleşeni, raionul Cantemir, a împlinit 30 ani de la fondare. Cu acest prilej a fost organizată o adevărată sărbătoare.

Clasamentul FIFA

Categorie:

FIFA a anunţat pe 19 decembrie, clasamentul FIFA pentru aceasta lună:

La Mulţi Ani!

Categorie:

Veaceslav CATCOV, veteran al fotbalului moldovenesc, fost jucător la echipa Moldova Chişinău, maestru al sportului al Uniunii Sovietice, antrenor emerit al Moldovei, a împlinit onorabila vîrstă de 69 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră.

Fotbal-tenis / Campionatul Mondial

Categorie:

În perioada 12-16 decembrie 2012 în oraşul Harkany, Ungaria, a avut loc Campionatul Mondial de fotbal-tenis (seniori, senioare şi juniori), la care au participat 12 ţări. Lotul Moldovei a  participat la toate probele de concurs simplu, dublu, triplu, dar şi la dublu-mixt şi triplu-mixt care au fost introduse pentru prima dată de către Federaţia Internaţională de fotbal-tenis (FIFTA) în calendarul competiţional.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail