Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova va juca cu Kazahstan

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din Kazahstan pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale. Partida a fost programată pentru 6 februarie 2013 şi se va desfăşura în Antalya, Turcia. Cele două reprezentative s-au întâlnit până acum de două ori, în 2008 şi 2010, tot în Antalya, Moldova obţinînd victorii cu scorul 1-0.

Caravana de Crăciun 2012 (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a participat în acest an la acţiunea de binefacere “Caravana de Crăciun”. Sâmbătă, 15 decembrie, o delegaţie a FMF compusă din Mircea Cojocari, Şef al Departamentului Protocol Administrativ, şi jucătorii Anatol Doroş (Rapid Ghidighici) şi Sergiu Dadu (Sheriff Tiraspol), a vizitat Şcoala Auxiliară din Nisporeni, iar mai apoi Şcoala specială de cultură generală pentru copiii hipoacuzici din satul Hîrbovăţ, raionul Călăraşi.

Cupa CSI 2013 / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 14 decembrie 2012, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Cupei Comunităţii Statelor Independente şi Ţărilor Baltice, ediţia 2013. Competiţia se va desfăşura în perioada 18-27 ianuarie la Sankt-Petersburg, Rusia.

Comunicat

Categorie:

Joi, 13 decembrie 2012, a avut loc şedinta ordinară de lucru a conducerii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi a oficialilor cluburilor de fotbal din Divizia Naţională. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Pavel Cebanu (Preşedinte), Nicolae Cebotari (Secretar General) şi Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte).

Bilanţ de sezon la Ialoveni

Categorie:

Asociaţia Raională de Fotbal Ialoveni a desfăşurat ceremonia de premiere a laureaţilor campionatului raional, ediţia 2012. La festivitate au fost prezenţi Nicolae Andronachi, Preşedintele raionului Ialoveni, Petru Efros, Preşedintele ARF, Vladislav Cebotari, Inspector Federal FMF, Efim Agrici, membru al Comitetului Executiv FMF.

Futsal U-21: Moldova - România 4-4 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei la futsal a remizat, scor 4-4, în cel de-al doilea meci amical cu reprezentativa similară a României.

Futsal U-21: Moldova - România 0-6 (video)

Categorie:

Naţionala de tineret a Moldovei la fotbal în sală va disputa pe 11 şi 12 decembrie, în sala Complexului Sportiv „Olimpus” din capitală, două meciuri amicale cu reprezentativa similară a României.

Fotbal-Tenis

Categorie:

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala sportivă a liceului “Gaudeamus” din s. Petreşti, r. Ungheni, a avut loc ultima etapă din faza finală a Campionatului Naţional de fotbal-tenis printre senioare, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în coloborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Naţionala U-21 va întâlni România

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu forul similar din România pentru organizarea unui meci amical între selecţionatele naţionale de tineret. Partida a fost programată pentru 6 februarie 2013 şi se va desfăşura la Sala Polivalentă a Complexului Sportiv „Sheriff” din Tiraspol.

Special Olympics (video)

Categorie:

Special Olympics Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat sîmbătă, 8 decembrie, competiţii la mini-fotbal şi baschet cu participarea elevilor de la cinci şcoli auxiliare din municipiul Chişinău. Această acţiune, care a consemnat închiderea sezonului sportiv, s-a desfăşurat în sala Şcolii Auxiliare nr.6 din capitală.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail