Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Alexandru Epureanu – cel mai bun în 2012 (video)

Categorie:

Pentru a patra oară, cel mai bun jucător al anului a fost desemnat Alexandru EPUREANU, fundaşul selecţionatei Moldovei şi al clubului Krîlia Sovetov Samara. El a totalizat 246 de puncte. Pe locul doi, cu 134 p., s-a plasat Igor Armaş, apărătorul selecţionatei Moldovei şi al clubului Kuban Krasnodar, iar pe trei – Alexandru Gaţcan, mijlocaşul selecţionatei Moldovei şi al clubului FC Rostov, Rusia, 117 p.

Futsal / Polonia - Moldova 0-0

Categorie:

Naţionala de futsal a Moldovei a remizat, scor 0-0, cu reprezentativa Poloniei în cel de-al doilea meci amical disputat în localitatea Krosnie.

Turneul "Viitorul" (video)

Categorie:

Echipa de juniori a regiunii Centru a devenit câştigătoarea turneului naţional „Viitorul” la care au participat selecţionatele regionale completate cu jucători cu anul naşterii 1999.

Veteranii nu sunt uitaţi (video)

Categorie:

A devenit deja o tradiţie ca FMF să acorde ajutor financiar văduvelor fotbaliştilor şi să aducă astfel un omagiu celor care au lucrat pentru afirmarea fotbalului moldovenesc. De ajutor financiar din partea FMF au beneficiat Valentina Tabaciuc, Olga Mocan, Parascovia Catînsus, Ludmila Cornilova, Anastasia Roman, Ludmila Juc, Ana Tanga (Esina) şi Nina Vodă.

Naţionala de futsal învinsă în Polonia

Categorie:

Naţionala de futsal a Moldovei a pierdut cu scorul de 0-6 meciul amical disputat în deplasare împotriva selecţionatei Poloniei. Partida s-a disputat în seara zilei de astăzi, 5 decembrie, în Complexul Sportiv din oraşul Rzeszowie în prezenţa a peste 3000 de spectatori.

Fotbal feminin (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat pe 5 decembrie la hotelul “Institutul Muncii” din Chişinău şedinţa de lucru, la care au fost făcute totalurile primei jumătăţi a anului competiţional la fotbalul feminin, ediţia 2012-2013 şi totalurile Proiectului “Open Fun Football Schools” în acest an.

Juniori / Tragerea la sorţi a prel. CE 2014

Categorie:

Miercuri, 5 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia a avut loc tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European printre selecţionatele de juniori U-17 şi U-19.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegarea oficialului moldovean Vladimir ANTONOV în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Barcelona – Benfica din cadrul Ligii Campionilor. Jocul se va desfasura pe 5 decembrie 2012 la stadionul “Camp Nou” din Barcelona.

Naţionala de futsal şi-a aflat adversarii

Categorie:

Selecţionata de futsal a Moldovei şi-a aflat marţi, 4 decembrie, adversarii din preliminariile Campionatului European 2014. În prima etapă de calificare, tricolorii vor juca în grupa B alături de naţionalele Maltei şi Georgiei. Meciurile vor avea loc în perioada 22-27 ianuarie 2013 în Malta.

Şedinţă de lucru

Categorie:

Conform planului de activitate, Federaţia Moldovenească de Fotbal a desfăşurat şedinţa ordinară de lucru cu participarea conducătorilor şcolilor de fotbal din ţară. Evenimentul a avut loc marţi, 4 decembrie, în sala de conferinţe a Centrului de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail