Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul "Viitorul" (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-15 a regiunii Centru a devenit în premieră câştigătoarea turneului naţional „Viitorul”, ediţia VI. În finală, echipa antrenată de Valeriu Oloieru şi Tudor Scafari a învins cu scorul 2-1 reprezentativa Sudului.

La Mulţi Ani!

Categorie:

Nicolae CRĂCIUN, Directorul Centrului de Pregătire al Tînărului Fotbalist "Zimbru", a împlinit onorabila vîrstă de 50 de ani! Cu această ocazie Federaţia Moldovenească de Fotbal Vă adresează sincere urări de sănătate şi fericire, precum şi mult succes în activitatea Dumneavoastră.

Delegări arbitri Divizia Naţională

Categorie:

Delegările arbitrilor pentru meciurile din cadrul etapei a XX-a a Diviziei Naţionale la fotbal:

Meci amical (video)

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a remizat, scor 2-2, cu echipa FC Real-Succes într-un meci amical disputat duminică, 2 decembrie, la Centrul de Pregătire al Selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.

Gala Laureaţilor AFPM 2012 (video)

Categorie:

Sîmbătă, 1 decembrie, Asociaţia de Fotbal pe Plajă din Moldova şi-a desemnat laureaţii pentru anul 2012 în cadrul unei gale festive. Cu mesaje de salut către cei prezenţi la eveniment s-au adresat Evgheni Pavlov-Bubis, Preşedintele Asociaţiei de Fotbal pe Plajă din Moldova, Pavel Cebanu, Preşedintele FMF, Vladimir Ţincler, veteran al fotbalului moldovenesc.

Supercupa Moldovei între veterani (video)

Categorie:

Echipa Geotermal Chişinău a câştigat Supercupa Moldovei la fotbal între veterani, ediţia 2012. În meciul decisiv disputat joi, 29 noiembrie, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă, Geotermal a învins formaţia Zarea Bălţi, scor 4-1.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

În cadrul programului UEFA pentru schimb de experienţă între asociaţiile naţionale, 10 antrenori din Republica Moldova participă în perioada 26-29 noiembrie 2012 la un Seminar pentru antrenori din fotbalul pentru copii şi juniori (UEFA Study Group).

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă se desfăşoară în aceste zile etapa a treia a celui de-al V-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „A”.

Supercupa Raionului Teleneşti

Categorie:

Duminică, 25 noiembrie, la stadionul Complexului Sportiv din Teleneşti s-a disputat Supercupa Raionului la fotbal. În meciul decisiv s-au întâlnit vicecampioana raionului, echipa Podiş Ineşti şi deţinătoarea Cupei, formaţia FC Teleneşti. După o partidă viu disputată, fotbaliştii din Teleneşti au repurtat victorie cu scorul de 3-1.

Campionatul între veterani

Categorie:

Echipa Geotermal Chişinău a câştigat Campionatul Moldovei între veterani, ediţia 2012. În ultimul meci al sezonului, disputat duminică, 25 noiembrie, la stadionul CSCT Buiucani, Geotermal a remizat cu formaţia FC Cojuşna, scor 2-2. Acest rezultat însă nu a schimbat situaţia din clasament.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail