Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul veteranilor la Criuleni

Categorie:

Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, la baza de odihnă “Cristiano” din satul Slobozia-Duşca, raionul Criuleni, a avut loc un turneu de fotbal cu participarea a 6 formaţii de veterani din Orhei, Ocniţa, Criuleni, Măgdăceşti, Anenii Noi şi Cantemir.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 22 noiembrie:

Naţionala de futsal

Categorie:

Antrenorul selecţionatei de futsal a Moldovei, Vladimir Vusatâi, a anunţat lista jucătorilor convocaţi pentru meciurile amicale cu Polonia, programate în deplasare pe 5 şi 6 decembrie.

Meci amical

Categorie:

Marţi, 20 noiembrie 2012, la terenul de mini-fotbal de la CSCT Buiucani din Chişinău, a avut loc un meci amical inedit, în care s-au întâlnit selecţionata veteranilor fotbalului moldovenesc şi echipa deţinuţilor de la Penitenciarul numărul 15 din Cricova, care este campioană a Moldovei printre instituţiile penitenciare.

Fotbal feminin / Tragere la sorţi

Categorie:

Marţi, 20 noiembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, printre junioare U-17 şi junioare U-19, ediţia 2013/2014.

Supercupa Raionului Rezina

Categorie:

Duminică, 18 noiembrie 2012, pe stadionul sătesc din Pripiceni s-a disputat Supercupa Raionului Rezina la fotbal. În meciul decisiv s-au întâlnit campioana raionului, echipa Steaua Rezina şi deţinătoarea Cupei, formaţia Nistru din satul Lalova.

Comitetul de Dezvoltare Tehnică

Categorie:

Vineri, 16 noiembrie, la sediul FMF a avut loc şedinţa Comitetului „Dezvoltare tehnică” al FMF. Au participat: Ghenadie Scurtul (Director tehnic FMF, Preşedinte al Comitetului), Alexandru Vîblov (Secretar executiv al Şcolii Federale de Antrenori, Secretarul Comitetului), Radu Rebeja (Vicepreşedinte FMF), Vladimir Gosperschi (Antrenor), Vladimir Ţincler (Membru al Comitetului Executiv al FMF) şi Vladimir Veber (Antrenor).

Comitetul de urgenţă

Categorie:

Procesul verbal Nr.45 al şedinţei Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal din 15 noiembrie 2012

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

Comitetul de Competiţii al FMF examinând în şedinţa din 15 noiembrie:

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Joi, 15 noiembrie 2012, la sediul FMF a avut loc un Seminar, la care au participat Mihai Anghel (Prim Vicepreşedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere), Nicolae Cebotari (Secretar General FMF), Leonid Oleinicenco (Director Financiar FMF, Expert pe criterii financiare), alţi oficiali din cadrul sistemului de licenţiere şi reprezentanţi de la cluburile de fotbal din Divizia Naţională.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail