Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneu pentru copii

Categorie:

Sâmbătă, 27 august 2016, stadionul raional „Atlant” din orașul Cahul a găzduit turneul regional la fotbal „Cupa Independenţei”. La competiția organizată de Şcoala Sportivă Raională de Fotbal Cahul cu suportul Consiliului Raional Cahul, Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi Asociaţiei Raionale de Fotbal Cahul au participat 6 echipe de copiii cu vîrsta U-11.

Fotbal pe plajă / România - Moldova 9-3

Categorie:

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 3-9, în ultimul meci cu România din grupa B a fazei finale a Campionatului European, Divizia B, care se desfăşoară în oraşul Catania, Italia.

Ziua Independenţei Republicii Moldova

Categorie:

Cu prilejul sărbătorii naţionale - Ziua Independenţei Republicii Moldova – adresăm tuturor cetățenilor cele mai sincere felicitări și cele mai calde urări de sănătate, prosperitate, bucurie şi împlinire.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 26 august 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Fotbal feminin / Moldova - Azerbaidjan 3-0 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile CE 2017 la fotbal feminin, selecționata Moldovei va juca un meci amical cu reprezentativa Azerbaidjanului.

Asociația de Fotbal din Dubăsari (video)

Categorie:

Vineri, 26 august, în satul Doroţcaia, raionul Dubăsari, a avut loc un turneu de fotbal cu participarea a şase echipe de juniori. Competiţia a fost organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Fotbal feminin / Clasament FIFA

Categorie:

Vineri, 26 august, a fost anunţat noul clasament FIFA la fotbal feminin. Naţionala Moldovei a coborât o poziţie şi ocupă la moment locul 100 cu 1174 de puncte.

Fotbal pe plajă / Moldova - Estonia 2-4

Categorie:

Naționala Moldovei de fotbal pe plajă a suferit înfrângere, scor 2-4, în primul meci cu Estonia din grupa B a fazei finale a Campionatului European, Divizia B, care se desfășoară în orașul Catania, Italia.

Comunicat

Categorie:

Joi, 25 august, cu o scurtă vizită de lucru s-a aflat în țara noastră preşedintele Federaţiei Olandeze de Fotbal, Michael van Praag, unul din candidații la funcția de președinte UEFA. Oficialul olandez a avut o întrevedere cu Pavel Cebanu, Președinte FMF, și Nicolae Cebotari, Secretar General.

Fotbal pe plajă / Euro Beach Soccer League (video)

Categorie:

Naționala Moldovei de fotbal pe plajă va participa în perioada 25 - 28 august 2016 în orașul Catania, Italia, în faza finală a Campionatului European, Divizia B. Echipa noastră a fost repartizată în prima grupă din care fac parte România, Estonia, și Ungaria.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail