Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Ziua mondială a diabetului

Categorie:

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie, Federaţia Moldovenească de Fotbal în colaborare cu proiectul Open Fun Football Schools Moldova a organizat la Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coţaga” o adevărată sărbătoate pentru copiii care suferă de diabet. Toţi micuţii au primit din partea organizatorilor mingi de fotbal şi diverse cadouri.

Egal pentru naţionala de tineret

Categorie:

Selecţionata de tineret a Moldovei a remizat, scor 1-1, cu echipa similară a Azerbaidjanului într-un meci amical disputat miercuri, 14 noiembrie, pe stadionul Complexului Sportiv din Orhei.

Comitetul de urgenţă

Categorie:

Procesul verbal Nr.44 al şedinţei Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal din 13 noiembrie 2012

Fotbal-Tenis

Categorie:

Sîmbătă, 10 noiembrie 2012, în sala sportivă a gimnaziului “Grigore Vieru” din or. Ialoveni a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis la probele dublu mixt şi triplu mixt, organizat de Federaţia de fotbal-tenis din R. Moldova în coloborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Duminică, 11 noiembrie 2012, pe teritoriul stadionului orăşenesc din Râşcani a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Supercupa Raionului Glodeni

Categorie:

Duminică, 11 noiembrie 2012, pe stadionul orăşenesc din Glodeni s-a disputat Supercupa Raionului la fotbal. În meciul decisiv s-au întâlnit campioana raionului, echipa din satul Fundurii Vechi şi deţinătoarea Cupei, formaţia din satul Sturzovca.

Supercupa Raionului Floreşti

Categorie:

Echipa satului Sănătăuca a câştigat duminică, 11 noiembrie 2012, Supercupa Raionului Floreşti la fotbal, după ce a învins în meciul decisiv cu scorul de 2-0 campioana raionului, formaţia Ursa Mare din satul Cuhureştii de Sus.

Veterani / Chişinău - Constanţa 4-2

Categorie:

Echipa de veterani a oraşului Chişinău a obţinut victorie cu scorul 4-2 în faţa formaţiei similare a oraşului Constanţa într-un meci amical disputat sâmbătă, 10 noiembrie 2012, la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Joi, 8 noiembrie 2012, pe teritoriul Liceului Teoretic „Ion Pelivan” din comuna Răzeni, raionul Ialoveni, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, “Toţi împreună”.

Comitetul de urgenţă

Categorie:

Procesul verbal Nr.43 al şedinţei Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal din 7 noiembrie 2012

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail