Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de urgenţă

Categorie:

Procesul verbal Nr.42 al şedinţei Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal din 5 noiembrie 2012

Cupa Moldovei - Orange / Tragerea la sorţi

Categorie:

Marti, 6 noiembrie 2012, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea gazdelor meciurilor din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Moldovei – ORANGE, editia 2012-2013:

Lotul naţionalei U-21

Categorie:

Antrenorul naţionalei de tineret, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Azerbaidjan, programat pe 14 noiembrie la Orhei.

Informaţii despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Azerbaidjan (echipe de tineret) vor fi puse in vinzare pe 14.11.2012 la casele Complexului Sportiv Raional din Orhei intre orele 10.00 – 12.45. Costul unui bilet – 20 lei.

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la sedinta din 31 octombrie 2012 a adoptat urmatoarele decizii:

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda a început luni, 29 octombrie 2012, al V-lea Curs de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „A”.

Turneul Partenerilor FMF

Categorie:

Echipa Veteranilor fotbalului moldovenesc a castigat „Turneul Partenerilor FMF”, desfasurat pe parcursul zilei de simbata, 27 octombrie, la Centrul de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda.

Şedinţă de lucru cu ARF

Categorie:

Reprezentantii Asociatiilor Raionale de Fotbal afiliate la Federatia Moldoveneasca de Fotbal au participat joi, 25 octombrie, la sedinta ordinara de lucru, care s-a desfasurat in sala de conferinte a Centrului de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda.

Comisia loturilor naţionale

Categorie:

Joi, 25 octombrie 2012, la sediul FMF a avut loc sedinta Comisiei Loturilor Nationale (Presedinte – Radu Rebeja), cu participarea antrenorilor selectionatelor nationale ale Moldovei.

Fotbal-Tenis

Categorie:

Simbata, 20 octombrie 2012, in sala sportiva a gimnaziului “Grigore Vieru” din or. Ialoveni a avut loc Cupa Moldovei la fotbal-tenis, seniori, editia VI, organizata de Federatia de fotbal-tenis din R. Moldova in coloborare cu Federatia Moldoveneasca de Fotbal.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail