Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Selecţionata Moldovei

Categorie:

Echipa nationala a Moldovei a efectuat in aceasta seara antrenamentul oficial, pe stadionul Olimpic din Serravalle, care are o capacitate de 6.500 de locuri. Pe aceasta arena, maine tricolorii vor intalni San Marino, intr-un meci din cadrul grupei H a preliminariilor CM 2014 din Brazilia.

Cupa Guvernului

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din Balti a devenit pe 13 octombrie 2012 castigatoarea editiei a saptea a turneului republican de fotbal „Cupa Guvernului” cu participarea echipelor de juniori cu anul nasterii 1998-1999.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Pe 13 octombrie 2012, cu ocazia aniversarii a XX-a de la fondarea Academiei Militare a Fortelor Armate „Alexandru cel Bun”, a fost dat in exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificiala instalat in cadrul programului Federatiei Moldovenesti de Fotbal, “Toti impreuna”.

Fotbal-Tenis

Categorie:

Simbata si duminica in sala Scolii Sportive de la Vadul lui Voda a avut loc ultima etapa (a XIV-a) din cadrul fazei zonale a Campionatului National la fotbal-tenis, printre seniori, organizat de Federatia de fotbal-tenis din R. Moldova in coloborare cu Federatia Moldoveneasca de fotbal.

UEFA Study Group Scheme

Categorie:

In cadrul programului UEFA pentru schimb de experienta intre asociatiile nationale, 9 antrenori din Republica Moldova participa in perioada 8-10 octombrie 2012 la un Seminar pentru antrenori din fotbalul feminin (UEFA Study Group).

Informaţii despre bilete

Categorie:

Biletele pentru meciul Moldova – Ucraina, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014, vor fi puse in vinzare incepand cu 07.10.2012, la casele stadionului Zimbru de la ora 10-30 pana la 19-00.

Cupa Moldovei - Orange / Tragerea la sorţi

Categorie:

Miercuri, 3 octombrie 2012, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea perechilor si gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finala a Cupei Moldovei – ORANGE, editia 2012-2013.

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Pe 2 octombrie 2012, pe teritoriul Liceului Teoretic „Maxim Gorki” din mun.Balti a fost dat in exploatare un teren de fotbal de dimensiuni standarde cu acoperire artificiala, instalat in cadrul programului Federatiei Moldovenesti de Fotbal, “Toti impreuna”. 

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de pregatire al selectionatelor Molodvei de la Vadul-lui-Voda a inceput luni, 1 octombrie 2012, al XIII-lea Curs de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „B”.

Lotul lărgit pentru meciul cu Ucraina

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lista lărgită a jucătorilor convocaţi pentru meciul cu Ucraina, din cadrul preliminariiloe CM 2014, programat pe 12 octombrie la Chişinău.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail