Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

CSCT "Buiucani" la 15 ani

Categorie:

Marti, 25 septembrie 2012, Clubul Sportiv pentru Copii si Tineret „Buiucani” a implinit 15 ani de la fondare. Cu prilejul acestei aniversari, conducerea clubului a organizat un festival fotbalistic cu participarea discipolilor, cu varste de la 6 la 18 ani. 

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda a inceput luni, 24 septembrie 2012, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor din fotbalul feminin. La aceste cursuri, care se vor desfasura in perioada 24-28 septembrie....

Vizita de lucru a lui Joseph S. Blatter

Categorie:

In cadrul vizitei sale de lucru in Moldova Presedintele FIFA, Joseph S. Blatter, a avut joi, 20 septembrie, intrevederi cu conducerea tarii. 

Programul „Toţi împreună”

Categorie:

Pe 19  septembrie 2012, de Hramul comunei Budesti, pe teritoriul Centrului pentru Copii si Tineret din localitate, a fost dat in exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificiala instalat in cadrul programului Federatiei Moldovenesti de Fotbal, “Toti impreuna”.

Comisia loturilor naţionale

Categorie:

Marti, 18 septembrie 2012, la sediul FMF a avut loc sedinta Comisiei Loturilor Nationale (Presedinte – Radu Rebeja), cu participarea antrenorilor selectionatelor nationale ale Moldovei.

Cursuri FIFA

Categorie:

La Centrul de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda a inceput luni, 17 septembrie 2012, Cursurile FIFA de instruire a antrenorilor la futsal. 

Turneu internaţional pentru copii

Categorie:

Echipa Liceului Teoretic „George Calinescu” din Chisinau, finalista in 2012 la turneul national “Guguta”, a reprezentat cu succes tara noastra la Competitia Internationala pentru Copii, desfasurata la Moscova in perioada 9-14 septembrie. Formatia din Moldova a ocupat locul 3 printre cele 14 formatii de amatori (anul nasterii 2000-2001) din 9 tari.

Fotbalul - Ambasadorul Păcii

Categorie:

In perioada 4-6 septembrie la Centrul de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda s-a desfasurat proiectul „Fotbalul – Ambasadorul Pacii”, organizat de Amabasada Marii Britanii la Chisinau, Federatia Moldoveneasca de Fotbal si organizatia „Spirit of Soccer”.

Aniversare

Categorie:

Simbata, 18 august 2012, la Mitropolia Moldovei, Dl Pavel Cebanu, Presedintele FMF, din partea comunitatii fotbalistice, l-a felicitat pe IPS Vladimir, Mitropolitul Chisinaului si a Intregii Moldove, cu ocazia aniversarii jubileului de 60 de ani, adresindu-i sincere urari de sanatate, fericire si mult succes in activitate pentru binele tarii noastre.

Comitetul de Disciplină

Categorie:

Examinind cererea inaintata de catre FC Zimbru referitor la sanctionarea comportamentului nesportiv al jucatorului FC Academia, Igor Andronic, in timpul meciului FC Zimbru – FC Academia din 05.08.2012 (Divizia Nationala, etapa IV) si in conformitate cu art. 33, 84 ale Codului Disciplinar FMF, Comitetul de Disciplina DECIDE:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail