Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comitetul de Arbitri

Categorie:

Vineri, 10 august 2012, a avut loc sedinta Comitetului de Arbitri, care a examinat arbitrajul meciului FC Academia – FC Zimbru din 5 august 2012. In conformitate cu Codul Disciplinar al Arbitrilor, pentru greselile comise, Comitetul de Arbitri A DECIS:

Clasamentul FIFA

Categorie:

FIFA a anuntat pe 8 august clasamentul FIFA pentru aceasta luna:

Lotul Moldovei pentru amicalul cu Albania

Categorie:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, a anunţat lista lărgită a jucătorilor convocaţi pentru meciul amical cu Albania, programat pe 15 august în Albania.

Seminar OFFS

Categorie:

În perioada 30 iulie-2 august si 6-9 august 2012, la Centrul de Pregatire al selectionatelor Moldovei din Vadul-lui-Voda se desfasoara un Seminar pentru 154 de lideri si antrenori Open Fun Football Schools.

Fotbal pe plajă

Categorie:

Sîmbata, 28 iulie 2012, pe terenul de plaja de la Vadul lui Voda a avut loc ultima etapa (XII)  a fazei zonale din cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plaja, “Divizia Nationala”.

UEFA.com despre CSCT Buiucani

Categorie:

Saitul UEFA a publicat un articol si un reportaj video despre Clubul Sportiv pentru Copii si Tineret „Buiucani” – cîstigatoarea nominalizarii „Cel mai bun club european din fotbalul de mase în anul 2012”. 

Felicitări Sheriff!

Categorie:

Federatia Moldoveneasca de Fotbal felicita FC Sheriff cu calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor UEFA! Va dorim succes în urmatoarele meciuri din aceasta competitie internationala!

Fotbal feminin

Categorie:

Federatia Moldoveneasca de Fotbal a organizat joi, 19 iulie 2012, la sediul forului fotbalistic, sedinta de lucru cu participarea reprezentantilor cluburilor din fotbalul feminin.

uefa.com despre Turneul de Dezvoltare

Categorie:

Saitul UEFA – www.uefa.com a publicat un articol si un reportaj video despre Turneul de Dezvoltare al UEFA cu participarea selectionatelor de juniori si junioare ale Ungariei, Ucrainei, României si Moldovei.

Comunicat

Categorie:

Marti, 17 iulie, cu o vizita de lucru în tara noastra se afla o delegatie de la UEFA compusa din Gaioz Darsadze (Georgia) si Robin Russell (Anglia), membri ai Comisiei UEFA Grasroots (The UEFA Grassroots Panel).

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail