Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

În legatura cu reluarea Campionatului Republicii Moldova la fotbal pentru copii si juniori, Federatia Moldoveneasca de Fotbal aduce la cunostinta cluburilor si scolilor de fotbal care participa în cadrul acestei competitii, ca jucatorii echipelor de copii si juniori în numar de 3700 persoane sînt asigurati pîna pe data de 01.06.2013 riscului de deces, invaliditate permanent sau traumatisme survenite în rezultatul producerii accidentelor în viata asiguratilor care participa la competitii fotbalistice sub egida FMF.

Condoleanţe

Categorie:

Federatia Moldoveneasca de Fotbal exprima sincere condoleante rudelor în legatura cu trecerea în nefiinta a lui Boris CEBOTARI, fost jucator la echipele....

Fotbal pe plajă

Categorie:

Duminica, 15 iulie 2012, pe terenul de plaja de la Vadul lui Voda au avut loc etapele VIII si IX din cadrul Campionatului Republicii Moldova la fotbal pe plaja, Divizia Nationala.

Comunicat

Categorie:

În zilele de 9-11 iulie 2012, cu o vizita de lucru în tara noastra se afla David Petriashvili, Manager al Proiectului Hat Trick din cadrul Departamentului Dezvoltarea Asociatiilor Nationale al UEFA.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegarea unei brigazi de arbitri, a unui Observator de arbitri si a unui Delegat din Republica Moldova la meciuri oficiale internationale.

Cupa UEFA la futsal / Tragerea la sorţi

Categorie:

Miercuri, 4 iulie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componentelor grupelor din cadrul turneului preliminar al Cupei UEFA la futsal.

Moldova, locul 3 la EURO 2012 al fanilor

Categorie:

În perioada 28 iunie – 1 iulie 2012, la Lvov, în Ucraina, s-a desfasurat Campionatul European între suporterii europeni - “SILPO EUROFAN-2012” ajuns la editia a sasea.

Comitetul Executiv

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la sedinta din 29 iunie 2012 a adoptat urmatoarele decizii:

FOTBAL FEMININ

Categorie:

Joi, 28 iunie 2012, în sala de conferinte a FMF a avut loc sedinta de lucru a membrilor Asociatiei Fotbalului Feminin din Republica Moldova.

FOTBAL FEMININ / LIGA CAMPIONILOR UEFA

Categorie:

Joi, 28 iunie 2012, la sediul UEFA de la Nyon a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea componentelor grupelor din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor UEFA la fotbal feminin.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail