Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

CONDOLEANTE

Categorie:

Federatia Moldoveneasca de Fotbal exprima sincere condoleante rudelor în legatura cu trecerea în nefiinta a lui Iurie MITEREV, fost jucator la echipele Zimbru Chisinau, Cernomoret Odesa si selectionata Moldovei.
Dumnezeu sa-l odihneasca în pace.

Premierea echipei Sheriff Tiraspol

Categorie:

Clubul de fotbal Sheriff Tiraspol a fost premiat pe 23 iunie 2012 imediat dupa încheierea meciului amical cu FC Tiraspol cu o Cupa pentru clasarea pe locul 1, iar jucatorii, stafful tehnic si conducatorii formatiei tiraspolene au primit medalii de aur.

Premierea echipei Dacia Chişinău

Categorie:

Clubul de fotbal Dacia Chisinau a fost premiat pe 20 iunie 2012 imediat dupa încheierea meciului amical cu FC Milsami Orhei cu o Cupa pentru clasarea pe locul 2, iar jucatorii, stafful tehnic si conducatorii formatiei chisinauiene au primit medalii de argint. Forul fotbalistic a fost reprezentat de Pavel Cebanu, Presedinte, si Petru Soltanici, Director Competitii.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanta din cadrul Sistemului de licentiere a cluburilor de fotbal al FMF la sedinta din 19 iunie 2012 a luat urmatoarele decizii:

Finala Cupei Moldovei la fotbal feminin

Categorie:

Echipa Noroc Nimoreni a devenit castigatoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin, editia 2012. In finala, formatia antrenata de Mihai Moisei a invins echipa Scolii Sportive din Balti cu scorul de 10-1!
La festivitatea de premiere, Anatol Teslev, Director Sportiv FMF, si Valeriu Plesca, Presedintele Asociatiei de fotbal feminin din Republica Moldova, au inmanat medalii, diplome si cadouri arbitrilor, observatorului, jucatorilor si oficialilor de la cele doua echipe.
Momentul culminant al zilei a fost cand Eugenia Miron, capitanul formatiei castigatoare, a primit multrivnitul trofeu.

Premierea echipei Speranţa Crihana Veche

Categorie:

Clubul de fotbal Speranta Crihana Veche a fost premiat sîmbata, 9 iunie 2012, într-o atmosfera frumoasa la stadionul din orasul Cahul. Echipa a primit de la FMF o Cupa pentru clasarea pe locul 2 în Divizia A, editia 2011-2012, iar jucatorii, antrenorii, conducerea si stafful tehnic al formatiei - medalii de argint.

Premierea echipei Maiak Chirsova

Categorie:

Clubul de fotbal Maiak Chirsova a fost premiat sîmbata, 9 iunie 2012, într-o atmosfera frumoasa la Casa de Cultura din satul Chirsova. Echipa a primit de la FMF o Cupa pentru clasarea pe locul 1 în Divizia B, Seria Sud, editia 2011-2012, iar jucatorii, antrenorii, conducerea si stafful tehnic al formatiei - medalii de aur. 

CLASAMENT FIFA

Categorie:

FIFA a anuntat pe 6 iunie, clasamentul FIFA pentru aceasta luna:

Finala Cupei Moldovei între juniori U-16

Categorie:

Sheriff Tiraspol a devenit detinatoarea Cupei Moldovei între juniori U-16! In finala tiraspolenii au invins formatia Buiucani-Dacia Chisinau cu scorul 3-1. FMF a fost reprezentata la festivitatea de premiere de catre Radu Rebeja (Vicepresedinte) si Oleg Molceanov (Inspector Federal). Jucatorii ambelor echipe au primit medalii, diplome, cate un fanion comemorativ, iar capitanul echipei Sheriff Tiraspol Dmitri Golubtov - multravnitul trofeu!

Finala Cupei Moldovei intre juniori U-14

Categorie:

Buiucani-Dacia Chisinau a devenit detinatoarea Cupei Moldovei între juniori U-14! In finala chisinauienii au invins formatia Sheriff Tiraspol doar in urma executarii mai bune a loviturilor de departajare. FMF a fost reprezentata la festivitatea de premiere de catre Radu Rebeja (Vicepresedinte) si Oleg Molceanov (Inspector Federal). Jucatorii ambelor echipe au primit medalii, diplome, cate un fanion comemorativ, iar capitanul echipei Buiucani-Dacia Sandu Mateescu - multravnitul trofeu!

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail