Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Comunicat

Categorie:

Compania „Teleradio-Moldova” în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova au organizat pe 1 iunie, de Ziua Internationala a copilului, teleradiomaratonul cu motto-ul „Vreau sa am o familie.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregatire al Selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda se desfasoara, în perioada 24-28 mai 2012, a cincea etapa a Cursului de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „PRO”. 

Comunicat

Categorie:

Programul vizitei lui Michel Platini în Republica Moldova în ziua de 7 mai a inclus întîlnirea cu Nicolae Timofti, Presedintele tarii, conducatorul UEFA fiind însotit de catre Pavel Cebanu, Presedinte FMF. Î

Turneul de Dezvoltare WU-17 UEFA

Categorie:

Selectionata de junioare U-17 a Moldovei s-a clasat pe locul doi la Turneul de Dezvoltare WU-17 al UEFA. În finala echipa antrenata de Victor Greapca a fost învinsa de reprezentativa României doar în urma loviturilor de departajare (timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate 0-0). 

Interviu cu Mihai Anghel

Categorie:

Interviu cu Mihai Anghel, Prim Vicepresedinte FMF, Preşedintele Comitetului de Licenţiere al FMF....

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanta din cadrul Sistemului de licentiere a cluburilor de fotbal al FMF la sedinta sa din 4 mai 2012 a luat urmatoarele decizii:

Turneul de Dezvoltare U-16 UEFA

Categorie:

Selectionata de juniori U-16 a Moldovei s-a clasat pe locul 4 la Turneul de Dezvoltare al UEFA, fiind învinsa de reprezentativa similara a Ucrainei cu scorul 0-2. Imediat dupa încheierea meciului a avut loc ceremonia de premiere a echipelor clasate pe locurile 4 si 3, precum si a arbitrilor meciului.

Turneul de Dezvoltare U-16 UEFA

Categorie:

Selectionata de juniori a României s-a calificat în finala turneului datorita victoriei cu scorul 3-1 în fata Ucrainei. În finala programata pentru 3 mai echipa antrenata de Gabriel Manolache va juca cu Ungaria, iar în meciul pentru locul 3 se vor întâlni Moldova si Ucraina.

Turneul de Dezvoltare U-16 UEFA

Categorie:

Selectionata de juniori U-16 a Moldovei a fost învinsa în urma executarii loviturilor de departajare de catre reprezentativa similara a Ungariei si urmeaza sa joace joi, 3 mai, în meciul pentru locul trei. 

Selecţionata U-16

Categorie:

Sîmbata, 28 aprilie, la Centrul de pregatire al selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda, Pavel Cebanu, Presedintele FMF, s-a intalnit cu jucatorii si antrenorii selectionatei de juniori U-16 a Moldovei, care urmeaza sa joace la Turneul de Dezvoltare al UEFA.

 

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail