Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Turneul internaţional „Cupa Azov”

Categorie:

Selectionata de junioare U-17 a Moldovei s-a clasat pe locul 3 la turneul international la fotbal feminin „Cupa Azov”, care s-a desfasurat în perioada 19-25 aprilie 2012 în orasul Azov, regiunea Rostov (Rusia).

UEFA STUDY GROUP SCHEME

Categorie:

La Centrul de Pregatire al Selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda, a început luni, 16 aprilie 2012, Seminarul UEFA cu tema “Fotbalul de mase” (UEFA Study Group Scheme, topic: Grassroots Football).

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul Sportiv pentru Copii si Tineret „Buiucani” din Chisinau a început luni, 19 martie 2012, al XVIII-lea Curs de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei FMF de categorie „C”. La aceste cursuri, care se vor desfasura în perioada 19-23, 26-29 martie 2012, s-au înscris 27 antrenori...

Al X-lea Congres ordinar al FMF

Categorie:

Pe 10 februarie, în sala de conferinte a hotelului Leogrand, a avut loc cel de-al X-lea Congres Ordinar al FMF. Cu un mesaj de salut catre delegati a venit Pavel Cebanu, Presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal. 

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La Centrul de Pregatire al Selectionatelor Moldovei de la Vadul-lui-Voda, a început luni, 5 decembrie 2011, a treia etapa a Cursului de pregatire a antrenorilor pentru obtinerea licentei UEFA de categorie „PRO”.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail