Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Cupa UEFA la futsal / Ziua 1 (video)

Categorie:

În perioada 18-21 august 2016, Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu găzduiește meciurile grupei C din cadrul primei etape preliminare a Cupei UEFA la futsal. Campioana Moldovei, Classic Chișinău, va juca împotriva formatiilor Cardiff University (Țara Galilor), Sandefjord (Norvegia) și Hamburg Panthers (Germania).

U-16 / Moldova – Israel 1-2

Categorie:

Selecţionata de juniori U-16 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 1-2, în al doilea meci cu Israel din cadrul Memorialului Valentin Ivanov. Golul echipei noastre a fost marcat de Eugen Gliga în minutul 46.

Cupa UEFA la futsal / Conferinţă de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia participării echipei FCA Classic Chişinău în etapa preliminară a Cupei UEFA la futsal (Ciorescu, Futsal Arena FMF, 18-21 august 2016).

WU-18 / Turneu de Dezvoltare UEFA

Categorie:

Naţionala de junioare U-18 a Moldovei a suferit înfrângere, scor 0-0 în timpul regulamentar, 3-4 în urma executării loviturilor de departajare, în primul meci cu Bulgaria de la Turneul de Dezvoltare al UEFA, care se desfăşoară în localitatea Albena.

U-16 / Memorialul "Valentin Ivanov"

Categorie:

Selectionata Moldovei a suferit infringere, scor 1-8, in primul meci din cadrul Memorialului Valentin Ivanov.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Comunicat

Categorie:

Luni, 15 august, cu o scurtă vizită de lucru s-a aflat în țara noastră preşedintele Federaţiei Slovene de Fotbal, Aleksander Ceferin, unul din candidații la funcția de președinte UEFA. Oficialul sloven a avut o întrevedere cu Pavel Cebanu, Președinte FMF, și Nicolae Cebotari, Secretar General.

Cursuri de pregătire a antrenorilor

Categorie:

La stadionul Zimbru din Chișinău a început luni, 15 august 2016, al XVIII-lea Curs de pregătire a antrenorilor pentru obţinerea licenţei UEFA de categorie „B”.

Turneu pentru copii (video)

Categorie:

Duminică, 14 august, în comuna Pănăşeşti, raionul Străşeni, a fost organizat un turneu de fotbal pentru copii în memoria fostului fotbalist din localitate, Grigore Blându. La competiţie au participat echipe din Chişinău, Anenii Noi, Tătăreşti.

Fotbal pe plajă / Campionatul Moldovei

Categorie:

Sâmbătă, 13 august, în parcul Valea Morilor din Chişinău s-au disputat meciurile ultimei etape din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal pe plajă, Divizia Naţională, ediţia IX.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail