Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Asociaţia de Fotbal din Nisporeni (video)

Categorie:

Sâmbătă, 13 august 2016, în sala Consiliului Raional Nisporeni a avut loc Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri a Asociaţiei Raionale de Fotbal din Nisporeni.

Selecţionatele de juniori (video)

Categorie:

Naţionalele de juniori U-16 și U-17 ale Moldovei efectuează în această perioadă cantonamente la CPSM de la Vadul lui Vodă în cadrul cărora vor disputa un meci de verificare. Partida va avea loc pe 13 august cu începere de la ora 10.00.

U-21 / Belarus - Moldova 1-1 (video)

Categorie:

Selecționata de tineret a Moldovei a remizat, scor 1-1, meciul amical diputat în deplasare cu reprezentativa similară a Belarusului. Golul echipei noastre a fost marcat de Ilie Damașcan la începutul reprizei secunde. Gazdele au reușit egalarea pe final de meci prin Ruslan Teverov.

Clasament FIFA

Categorie:

Joi, 11 august, a fost anunţat clasamentul FIFA pentru aceasta lună. Naţionala de fotbal a Moldovei a urcat pe locul 165 cu 151 de puncte.

Sheriff - deţinătoarea Supercupei Moldovei Orange (video)

Categorie:

Sheriff Tiraspol este noua deţinătoare a Supercupei Moldovei Orange – 2016, după ce a câştigat meciul cu Zaria Bălți, scor 3-1.

Comitetul de Competiții al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 09 august 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

Conferință de presă (video)

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu ocazia Supercupei Moldovei Orange, meciul FC Sheriff – FC Zaria.

Arbitrii Supercupei Moldovei Orange

Categorie:

Supercupa Moldovei Orange, ediţia 2016, meciul dintre FC Sheriff Tiraspol și Zaria Bălți va fi condus de o brigadă de arbitri în următoarea componenţă: Petru STOIANOV – arbitru la centru, ajutat de asistenţii Vitalie GORBATOV şi Vladislav LIFCIU, și arbitrii adiționali Viktor BUGENKO și Ruslan MUNTEAN. Al 4-lea oficial va fi Zaharia COTRUȚĂ.

Ședință de lucru

Categorie:

Vineri, 5 august, a avut loc o ședință de lucru cu antrenorii și staff-ul tehnic al selecționatelor Moldovei înaintea meciurilor oficiale din toamnă. La eveniment a participat Pavel Cebanu, Președintele FMF, Nicolae Cebotari, Secretar General FMF, și Ghenadie Scurtul, Director Tehnic FMF.

Comitetul de Competiţii al FMF

Categorie:

La şedinţa sa din data de 04 august 2016, în baza materialelor acumulate referitoare la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F. a decis:

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail