Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 24 iulie, în satul Nucăreni, raionul Teleneşti, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Seminar FMF

Categorie:

Vineri, 22 iulie, la sediul FMF a avut loc un seminar la care au participat delegații meciurilor din Divizia Națională.

Moldova U-19 - Iskra 3-2 (video)

Categorie:

În perspectiva pregătirii către preliminariile Campionatului European 2017, selecţionata de juniori U-19 a Moldovei va disputa pe 21 iulie un meci de verificare cu echipa Iskra Rîbnița. Partida va avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere la ora 10-00 și va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Fotbal pe plajă / Cupa Moldovei 2016

Categorie:

Pe 17 iulie 2016 pe terenul din Parcul „Valea Morilor” au avut loc meciurile Cupei Republicii Moldova la fotbal pe plajă, organizată de Asociaţia de profil din R. Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de fotbal. La competiţie au participat 8 echipe.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 17 iulie, în satul Joltai, raionul Ceadîr-Lunga, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Schimbări în Regulile Jocului (video)

Categorie:

La 1 iunie 2016 au intrat în vigoare mai multe schimbări făcute de International Football Association Board (IFAB) în Regulile Jocului pentru anii 2016/2017. Revizurile au fost adoptate în cadrul celei de-a 130-a ședințe anuale IFAB, care a avut loc pe 5 martie 2016, la Cardiff.

Campionatul Moldovei / Tragerea la sorţi

Categorie:

Vineri, 15 iulie, la sediul FMF, a avut loc tragerea la sorţi pentru alcătuirea programului Diviziei Naţionale, ediţia 2016-2017.

Comitetul Executiv al FMF

Categorie:

Comitetul Executiv al FMF la ședința din 14 iulie 2016 a adoptat următoarele decizii:

Comitetul de Arbitri al FMF

Categorie:

În perioada 11-15 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, se desfășoară un cantonament, la care participă arbitrii-candidați la deservirea meciurilor în Divizia Națională, ediția 2016-2017.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail