Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Excursie la stadionul Zimbru (video)

Categorie:

Proiectul Open Fun Football Schools Moldova în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal au organizat o adevărată sărbătoare pentru copiii de la Centrul Educațional “Ingenium”.

Cupa UEFA la futsal / Tragerea la sorţi

Categorie:

Joi, 7 iulie, la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea componențelor grupelor din cadrul turneului preliminar al Cupei UEFA la futsal. Campioana Moldovei, Classic Chișinău, va juca în grupa C cu formatiile Cardiff University (Țara Galilor), Sandefjord (Norvegia) și Hamburg Panthers (Germania).

Felicitări FC Zimbru!

Categorie:

Federaţia Moldovenească de Fotbal felicită echipa Zimbru Chișinău cu calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europei UEFA! Vă dorim succes în următoarele meciuri din cadrul acestei competiţii internaţionale!

CCPA / OFFS Moldova

Categorie:

Marți, 5 iulie 2016, la sediul FMF a avut loc şedinţa ordinară de lucru în cadrul proiectului Open Fun Football Schools Moldova.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

WU-19 / Belarus - Moldova 0-0

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei a remizat, scor 0-0, în al doilea meci amical susţinut în deplasare cu selecționata Belarusului.

Fotbal pe plajă / Estonia - Moldova 3-4

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a mai obținut o nouă victorie, scor 4-3, în prelungiri, în ultimul meci cu Estonia de la Euro Beach Soccer League 2016, Divizia B, care are loc în perioada 1-3 iulie în oraşul Moscova.

Programul „Toţi împreună” (video)

Categorie:

Duminică, 3 iulie, în orașul Strășeni pe teritoriul Școlii Sportive din localitate, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal “Toţi împreună”.

Fotbal pe plajă / Moldova - Serbia 6-5

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a mai obținut o victorie, scor 6-5, în meciul cu Serbia de la Euro Beach Soccer League 2016, Divizia B, care are loc în perioada 1-3 iulie în oraşul Moscova.

Asociația de Fotbal din Soroca

Categorie:

Jucătorii echipei Asociaţiei de fotbal din Soroca au fost premiaţi cu diplome de onoare de către Mihai Mîţu, Preşedinte Raionului. Recent, Asociaţia de fotbal din Soroca a devenit câştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal amatori, ediţia 2016, şi va reprezenta Moldova în UEFA Region's Cup 2016-2017, competiţie pentru echipele de amatori.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail