Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

WU-19 / Belarus - Moldova 1-0

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei va susţine în deplasare pe 2 și 4 iulie două meciuri amicale cu selecționata Belarusului. Ambele partide va avea loc în orașul Orșa pe stadioanele “Lokomotiv” și “Țentralinîi”.

Fotbal pe plajă / Moldova - Kazahstan 4-3

Categorie:

Selecţionata Moldovei la fotbal pe plajă a obținut victorie, scor 4-3, în primul meci contra Kazahstanului de la Euro Beach Soccer League 2016, Divizia B, care are loc în perioada 1-3 iulie în oraşul Moscova.

Turneu de fotbal (video)

Categorie:

Joi, 30 iunie, la stadionul CSCT Buiucani a avut un turneu de mini-fotbal cu participarea echipei de fotbal a Mitropoliei Moldovei, și a echipelor de deținuți de la Penitenciarele nr.4 și nr.15 din Cricova și nr.9-Pruncul.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 29 iunie, la Bender, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii cursului de instruire a arbitrilor organizat în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF.

Fotbal feminin / Ședință de lucru

Categorie:

Miercuri, 29 iunie, la sediul FMF a avut loc o ședință de lucru la care au participat Alexandru Golban, Director al selecţionatelor feminine de fotbal FMF, Natalia Ceban, Inspector federal, și reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, Jonathan Wolfington, Prim Secretar interimar pentru probleme cultură și presă, Alexandru Leancă, Asistent cultural.

Delegări UEFA

Categorie:

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF

Categorie:

Marți, 28 iunie, la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu a avut loc o şedinţă de lucru cu participarea conducătorilor și reprezentanților de la Oficiile Regionale de Dezvoltare ale FMF.

Special Olympics / Baltic Cup 2016

Categorie:

În perioada 21-26 iunie în orașul Kedainiai, Lituania, a avut loc turneul la fotbal “Special Olympics Baltic Cup 2016”. La competiție au participat 12 țări, 8 echipe de femei și 12 de bărbați.

Moldova U-15 – Buiucani-Dacia U-16 1-2 (video)

Categorie:

Naţionala de juniori U-15 a Moldovei va disputa pe 27 iunie un meci de verificare cu echipa CSCT Buiucani-Dacia U-16. Partida va avea loc la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă din Chișinău cu începere de la ora 10.00.

Premierea echipei ARF Criuleni (video)

Categorie:

Duminică, 26 iunie 2016, la stadionul CPSM de la Vadul lui Vodă a avut loc ceremonia de premiere a echipei ARF Criuleni, campioana Moldovei la fotbal feminin (senioare), ediţia 2015-2016.

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail