Fotbalul - ambasadorul pacii
Partener general al FMFParteneri oficiali

Partener general al FMF
Parteneri oficiali

NOUTATI

Moldova WU-19 - ARF Criuleni 0-2 (video)

Categorie:

Selecţionata de junioare U-19 a Moldovei va susţine pe 26 iunie un meci de verificare cu echipa ARF Criuleni, campioana Moldovei la fotbal feminine. Partida a avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 11.00 şi va fi transmisă în direct de site-ul nostru.

Sărbătoare pentru copii (video)

Categorie:

Unul dintre cei mai activi veterani ai fotbalului moldovenesc, Veaceslav Catcov, nu renunţă la fotbal nici la ai săi 72 ani. În timpul unui antrenament, grupul de copii pe care îi pregăteşte fostul jucător al echipei Moldova Chişinău au avut parte de o adevărată surpriză.

Școala de arbitri

Categorie:

Pe 23 iunie, la Bălţi, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire pentru participanţii cursului de instruire a arbitrilor organizate în acest oraş de Şcoala de arbitri în cadrul FMF.

Turneu de fotbal

Categorie:

În perioada 17-19 iunie în orașul Praga s-a desfășurat cea de-a XVIII-a ediţie a Turneului de Fotbal al Minorităţilor Etnice din Cehia. La competiție au participat 24 de echipe, printre care și cea a diasporei moldovenești.

La Mulți Ani!

Categorie:

Victor BOTEZATU, fost jucător al echipelor Amocom, Speranța, Constructorul în prezent antrenor al echipei Real Succes Chișinău, a împlinit vârstă de 50 de ani!

Cupele Europene / Tragerea la sorți

Categorie:

Luni, 20 iunie 2016, la sediul UEFA de la Nyon (Elveția) a avut loc tragerea la sorți a primelor runde preliminare din cupele europene, sezonul 2016/2017.

Licenţierea cluburilor

Categorie:

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 20 iunie 2016 a luat următoarele decizii:

Cupa Moldovei la fotbal amatori (video)

Categorie:

Echipa Asociației de fotbal din Soroca a devenit câștigătoarea Cupei Moldovei la fotbal amatori între asociații raionale, ediția 2016. În finală, formația antrenată de Petru Ciobanu a învins echipa AR din Cahul cu scorul de 4-1.

Asociaţiile Raionale de Fotbal (video)

Categorie:

Oficiali de la toate Asociaţiile Raionale, Regionale şi Municipale de Fotbal afiliate la FMF au participat duminică, 19 iunie 2016, la ședința ordinară de lucru, care s-a desfăşurat la Centrul de pregătire al selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

Premierea echipei Intersport (video)

Categorie:

Clubul Sportiv Intersport Sănătăuca a fost premiat pe 18 iunie 2016 cu o Cupă pentru clasarea pe locul 3 în Campionatul Moldovei, Divizia B, Seria Nord, ediţia 2015-2016, iar jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii

© 2019 Federaţia Moldovenească de Fotbal
Send mail